Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше сјајно, но резултатот е и повеќе од добар. Рахман многу добар, Вилиан и слободните, ах..

Има вистина во тоа дека Мурињо и Коста се спукале на полувреме? Демек Мурињо го критикувал, а овој сакал да се пресмета со него.

Na kraj jak rezultat Zuma dal gol,Kosta nikako da raspali [emoji22] sreka Porto izgubi i kje mozeme za prvo mesto.

Добра победа. Одлична подготовка за против Тотенхем во недела. Два клин шита по ред, што е ептен битно. Малце успорија на почетокот на второ и добро што не успеаа овие да казнат. Баба неколку пати не беше на свое место, а и Хазард малце изгубен пак. Другите ок беа.

Најтрагично беше што не можев да се израдувам на 4-тиот гол, другар го имаше 2 и 0-3 гола.
Му викам педер цела сезона не сум осетил како е да се дадат 4 гола и сега ти ми го скрати задоволството. :D

Матич добро изигра на средината, пресече све живо.
За Вилиан немам коментар, сезонава е друг играч.

Не само Хазард и Коста не беше нешто посебно.
За Оскар се повеќе сум сигурен дека не е за во Челзи. Ок постигна гол, ама го нема она што е потребно за полушпиц.
Прво полувреме имаше една многу јака топка во празен простор каде што требаше само да истрча 20-тина метри шпринт и да се се најде 1 на 1 со голманот. Застана го, го уништи нападот.
Во второ имаше квалитетна топка од Фабре во 5 метри, само требаше да го смени правецот, не успеа да го процени летот на топката т.с беше пребрз.

Конечно после центрашут од бек да постигнеме гол со глава. Таков гол не сум видел може 2 сезони.
Се гледа дека му фалат утакмици на Баба, има талент не викам не, но си стојам на тоа дека моментало не е нешто што не беше Бертранд.

Наредна ни е многу важна со Тотенхем. Со евентуална победа ќе се врати самодовербата и може да биде најава за излегување од кризава.

Скор на Челзи откако се сретнавме јас и Донев:

2 победи - 0 нерешени - 0 порази

Тајното оружје зад успехот на Челзи е откриено!

Не ја гледав, знаев дека ќе ги изрешетаме Макаби сме многу отепани.
Баба како го пронајде Оскар[DOUBLEPOST=1448408825][/DOUBLEPOST]
Не ја гледав, знаев дека ќе ги изрешетаме Макаби сме многу отепани.
Баба како го пронајде Оскар
Во офанзива е супер ама во дефанзива се губи некако, ќе го среди мурката без гајле.
Сега со Тотенхем се освен пораз е добар резултат, јаки се кокошките оваа сезона ќе биди тешко со нив ама мислам дека можиме до позитивен резултат.[DOUBLEPOST=1448412543][/DOUBLEPOST]Ова со Порто шо изгуби 0-2 можи и кобно да биди за нас, Ако изгубиме тогаш Welcome back League Europe.
Сега го читам Мурињо, после натпревар изјавил дека теренот бил многу лош и ја кочел цела игра, исто така поради лошиот терен ни се повредиле Рамирес и Тери, со Тери не се знај колку е сериозна повредата и дали ке биди спремен за Тотенхем. Таман фативме ритам ја шо ни се дешава (n)
И да и самиот призна дека се налутиле со Коста заради шо не извршил некоја задача која Мурињо ја барал од него ама на полувреме си се гушнале :love:

Последно уредено:
За во недела Тери , Куртоа, Фалкао повредени а за Фабре и Рамиреш не се знае дали ке играт.
Во недела одиме на ПОБЕДА.

Тотенхем немат пораз дома, се врати Сон ќе биди многу тешко до победа ама бод можиме да искубиме некако.

до куга е повреден Куртоа, неможам веќе Бегович да го гледам

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Веќе тренира редовно со првиот тим веројатно е прашање на време кога ке се врати во првиот тим.

Мурињо шо чоек е значи, како само пробва да го наметни притисокот врз Тотенхем, мртов ладен вика Тотенхем се многу добар тим со добар тренер и можат да стигнат конечно до титула во ПЛ.
Не дека не е во право за пофалните зборови ама сепак сите го научивме која му е целта кога дава такви пофалби за некој клуб :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom