Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проблемот што Мурињо максимално ги прегоре играчите, скоро две сезони форсира една иста постава.Хазард воопшто немаше да игра, да не примевте гол. Иначе да, потсети на оние стари издание, иако играше 10 минути.
Не знам за вас ама јас имам гадно чувство за Жозе, дека и после победата нема да остани со нас, таков предосеќај имам, се надевам грешка сум![]()
Проблемот што Мурињо максимално ги прегоре играчите, скоро две сезони форсира една иста постава.
Хазард го форсираше максимално, лш, куп, пл...
Конкретно целиот костур му ги играше сите натпревари и нормално е да има пад во кондиција.
Најубаво се рефлектираше со Лфц и вечерва... Прво полувреме добра игра, висок пресинг, контрола на средината, второ полувреме ја губиме средината.
Мислев дека е случајно со Лфц ама кога истото се појави и вечерва ми стана јасно.
Оскар, Фабрегас, Матич беа преспори за противниците, нешто што минатата сезона не можеше ни да се замисли.
Мораше Мурињо многу порано да менува и да внесува живост... ама...
Убаво кажа ти да не примивме гол немаше да го внесува во игра, скоро сум сигурен дека немаше ни Педро да влегува.
Последниве два натпревари на СБ добива ненормална поддршка од фановите поради целава ситуација и тоа што го прават медиумите. Јас се надевам дека ќе се земат во предвид и фановите, а верувам дека Роман ќе го направи тоа. И јас мислев дека ќе отиде, ама некако во последниве два дена се повеќе добивам надеж дека ќе остане. Останува да видиме, јас сметам дека мора да остане и дека клубот ќе ја направи најголемата грешка доколку одлучи да се збогува со Мурињо.Цел стадион пееше Жозе Мурињо, Жооозе Мурињооо... цела утакмица, тоа значи нешто сигурно.
Батали навивачите кој ги прашва нив, Жозе некако во фацата не ми делуваше среќен, како последен натпревар да му беше, или можи мене ми се прат такви филмојЦел стадион пееше Жозе Мурињо, Жооозе Мурињооо... цела утакмица, тоа значи нешто сигурно.
Мое мислење е дека Мурињо мораше многу порано да освежува... замена 10 - 15 минути пред голот значи некаде 65 мин.Педро и Хазар почнаа да се загреваат пред голот, виде Мурињо дека со Фабрегас не ја бива работата.
Знам дек имаше ама бш имаше едн момент кд цел стадион буквално аплаудираше и скандираше и бш он тг беше у кадар.[DOUBLEPOST=1446689809][/DOUBLEPOST]Предлог за анкета:Цела утакмица се слушаше тоа...