Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Дада, она е кралица и крива што Мурињо и се дере како на стока ради тоа што ништо не му оди во прилог на терен. Паметно си постапи жената, ја уште немам прочитано изјава од неа каде плука против Челзи, баш како што треба си стои настрана од сите медиуми и си брани став и достоинство како што треба. Е сега што ќе се дешава приватно и дали ќе го тужи клубот/Мурињо ќе гледаме во следните епизоди од новата шпанско/португалска теленовела на А1 ексклузивно.

Па и оваа ама го кренала носот мисли ко да е кралица.

Не ми текнува пред некоја сезона кога Фелаини мавна бокс беше санкциониран од Фа, памти некој?

За утре сакам еден куп ротации, да се дадат шанси на млади играчи па што сака нека бидне.

Блекман, Аспи, Зума, Тери, Баба, Микел, Лофтус, Оскар, Кенеди, Траоре, Фалкао.
Хедбат даде, беше санкциониран.

Не знам колку е паметно денес да има многу ротации. Мислам дека ќе биде нешто минимално. Мора да играат сега што повеќе играчите за да се вратат во форма.

Бегович
Азпи - Зума - Тери - Баба
Фабрегас - Лофтус
Реми - Оскар - Хазард
Фалкао​

Последно уредено:
Обична топка не знае да смири. После тоа прави фаул, нормално, затоа што е поспор од секој играч на светов. Газот Кардашијански да ти го ебам, копито едно српско.

Кенеди и Реми :love:

Реми до голот играште криминално со оглед дека игра против Волсал, ама не му се лутам, убав финиш имаше кога требаше.
Кенеди е ѕверка, уште не ми се верува каков играч лапнавме за џабе. Има многу сегменти од игра кои треба да ги среди ама каква агресија, брзина и дриблинг има покажува само за каков талент се работи, си ги работи мајсторски сите минути.

Бане...
Овој Баба Раман никад нема да го седне Азпи на клупа а богами нема ни да стартува, воопшто не сум импресиониран како игра у одбрана, се буни, паничи, остава многу простор за разлика од Азпи кој инстантно им се лепи на тие што ги чува..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom