Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Овај коста требит да го истајт и дур не се опаметит да не го редит да му ебам фацата стара да му ебам. Све напад шо беше заеба да би го тројца ебеле! жими еден слободен шо го погодија и то среќа коста не ја чепна топкана да ја чепнеше ќе ја шутнеше фабрегас ко тогаш рамос пеналот. Единствена позитивна работа во утакмицава коста шо ја напрај е шо не му дадоја црвен ти ебам копецот стар ти ебам!

Мило ми е шо баш против Арсенал ја прекинуваме црната серија во ПЛ

Лаганица. Очекувана победа според мене. Може 36 меча да изгубиме, ама мора Арсенал да се победи.

И сега се чека Мурињо да каже како има кампања против Челзи бидејќи само 2 црвени имаше а не три...а се мислам да не беше црвениот дека нерешено можда ќе беше....

ама I'm not complaining (y)

На тери му беше кеиф за голот за Зума. :)
Коста ќе го јади сега од ФА.
Хазард кога почнува да прај пробиви и дриблинзи се гледа одма промена во играта.
Оскар е многу битен играч кога треба да се контролира утакмицата, диктира темпо и повеќе посед имаат и дефанзивата му е добра, борбен е.
Нека си крцка

Хазард плачеше да даде гол цела утакмица, баш ми е мило што успеа, гореше од желба и се трудеше.(y)
Бане капитенски одличен беше денес при инцидентот, при голот на Зума како го гушна и нешто му збореше на страна, после утакмица исто. И ред други работи. Еј Бане го фалам, не ми се верува, фала ви Арсенал!!:X3:

Матиќ, Азпиликуета и Зума. Феноменални денес, првиве двајца генерално се феноменални играчи.
Фабрегас со уште една асистенција, Коста убаво се движење додека беше во игра, Ивановиќ денес постабилен, изненади.

Ми изгледа дека се враќаме во нормала, иако денешниов резултат ќе биде безначаен ако не се победи Њукасл наредно коло.

Тоа е тоа, редовни пациенти :pusigo:

Коста многу се отвораше на лоши позиции денеска, се некако по страните. Една топка не доби во простор.
Педро доста шанси утна, очекував да реализира денеска.

Играч на мечот беше Курт Зума. Ах бе уште Стоус.

На страна провоцирањата од Диего, многу оштро и пргаво играше Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom