Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе гледам навреме да дојдам...ама голема е веројатноста да задоцнам некоја минута. :sramezliv:

Само се надевам дека Мурињо ќе одмара и овој меч играчи пред Сити. Нема потреба од форсирање и залагање против Ливерпул за ебан Карлинг Куп. Ама пошто тоа е Мурињо сигурно ќе излезе со најак состав што не ми се свиѓа. Ја прифаќам откажување од куповиве на цена за ЛШ и ПЛ титула.

Само се надевам дека Мурињо ќе одмара и овој меч играчи пред Сити. Нема потреба од форсирање и залагање против Ливерпул за ебан Карлинг Куп. Ама пошто тоа е Мурињо сигурно ќе излезе со најак состав што не ми се свиѓа. Ја прифаќам откажување од куповиве на цена за ЛШ и ПЛ титула.
Е сега и ЛШ и ПЛ малце тешко :D
Јас само ПЛ сакам сезонава, ништо друго. Ама еве ова кога сме веќе на еден натпревар од финале, не е лошо и да се освои. Со право ќе излезе со најдобар тим, а и ќе имаат време и до сабота пак да можат истите да изиграат.

Зума според мене е подобар избор од Кејхил моментално.

Уште колку шанси треба да уништи Вилиан?
Најнеписмен играч што имам гледано.

Е, де, еднаш ја усра, од друга страна добро одзеде во наш шеснаесетник еднаш. Се на се, неаме лоша игра, освен 2-3 недоразбирања во одбрана. Коста, Азар и Оскар добро си соработуваат меѓусебно. Фелипе Луис доста трча, мада мислам дека не мора да иде до толку напред. Матиќ некако нестабилно почна, потоа си игра како што треба. Зума е добар, иако се искикса еднаш кога Кутињо мислам беше влезе во чиста шанса, не се разбраа со Тери како што треба, а и лошо одигра со глава ама се поправи веднаш. Шкртел направи фаул над Коста во шеснаесетник, ама дали судијата нејќеше со пенал да почне, не знам. Инаку, глупост му беше нагазнувањето на Џан.

Зошто Фабре го вади само не кажувајте дека се повредил и ако може некој добар стрим

Зошто Фабре го вади само не кажувајте дека се повредил и ако може некој добар стрим
Се судри со Тери, изгледа има некоја ситничка повреда, мислам дека Мурињо не сакаше да го ризикува.
Фелипе Луис изгледа има некоја посериозна повреда, така делуваше.
Линк, мене ми е добар :)
http://www.vipleague.me/football/279508/1/chelsea-vs-liverpool-fc-live-stream-online.html[DOUBLEPOST=1422395143][/DOUBLEPOST]Ете го Бране бре!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom