Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не верувам дека ќе се зима некој друг освен Луис и Тиаго можда.

Јас верувам оти сака Мурињо да ја зајакни многу повеќе средината . Тиаго незнам зошто го враќа или да се потсети Мурињо на добрите времиња , да ја внесе Тиаго тогашната магија во тимот , максимум 1 до 2 сезони , 2 веќе преку сила со греење на клупа . Ќе си останам на тоа моето дека ќе падне уште еден добар трансвер е сега ако не земеме да сме здрави и живи до година повесели можеби ќе земеме наредна година кога ќе се опаметат :icon_lol: .

Битно Зоки да е задоволен , од радост не знае што прави од кога дојде Коста :свиркам:

Азпи одлично се покажа лево во дефанзива, ама лимитиран е за офанзива затоа што треба со лева да центрира, а не може. А и прашање на време е само кога ќе се официјализира трансферот на Луис.

1032040_Chelsea.jpg
1032045_Chelsea.jpg

Која е подобра? Секако ќе има Мурињо доста опции за да ја менува формацијата во зависност од противникот. Кога ќе сака повеќе цврстина во средината, ќе внесува некој од Рамирес/Микел до Матич.
Вака би требало да изгледа формациски тимот, првава формација би се употребувала против послаби тимови, а другава против појакиве. За Бане мора да има место у први 11, а кога сме кај желбите Погба како би легнал на местото на Рамче на 2 формација, перверзии.:D

Абе не си губите здавје, освојуваме Премиер Лига следна сезона и така :)

Кога е преставувањето на лепотицата и ѕверот се знае ли?

Ви стигна сезонската? Мене уште не ми стигнала :(

Ван Гинкел до каде ви е со повредата??

^Ван Гинкел се опорави од повредата.
Нешто засилени шпекулации за Чех...

Spanish reports say that Atletico Madrid only earned £12million of Diego Costa's £32 million move to Chelsea. Read more to know why

-SC Braga is entitled to 20% of Costa's next transfer earning €7.6 million from the deal.

-FIFA regulations state that any team who helped Costa between 16-23 earns a sum from his next transfer. This means Penafiel, Celta Vigo, Albacete, Valladolid and Rayo Vallecano all earn a percentage on top of what SC Braga earned.

-Finally, Atletico has a deal with the government that 50% of any sale must be paid to them. This means that the club only earned €14.7 million.

------------------------------------------
Monchengladbach sporting director Max Eberl CONFIRMS that they agreed a loan deal with Chelsea over Thorgan Hazard. Contract remains

Ван Гинкел до каде ви е со повредата??
Беше спремен уште пред да заврши сезоната. ќе видиме што ќе направи сега, ништо чудно на позајмица да оди сезонава иако засега ништо не се збори.

Брат му на Еден, Торган е пред трансфер во Менхенгладбах. Се договориле со управата и играчот. Уште потпис фали.

Не, ќе си потпише договор. Така пишуваат. Ќе видиме.
Јас сегде читам позајмица :D
Ај да видиме, не верувам да го пуштат така откако добро се покажа. Освен ако не земат добра пара, што и кажав дека очекувам да е стратегијата на Челзи со младите играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom