Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе тепаме 1-0 ваљда.

Неможам да проценам прво полувреме бука ли сме даб ли сме

Досадна утакмица, стандард против вакви тимови оваа сезона. Него ајде, да се надеваме дека ќе тепаме 1-0, зошто уште повеќе ќе ми утепат денот. Да беше Ливерпул/Сити/Арсенал... досега ќе ги имавме 3те бода во џеб... :D

Дур овие педерчиња се сликаат на трибина со РејБан цвикери нивните колеги се срамотат на терен против еден Норич. Каква мизерија, каква досада, каква безидејност во игра. Што се деси со тимов последниве мечеви стварно неможам да сфатам. Непрепознатливи се.

Неможам да проценам прво полувреме бука ли сме даб ли сме
Моментот кога ни нудат играч од Базел,Леверкузен,Њукасл за кај нас да игра прв тим:
Ovoj%20Dab%20e%20za%20tebe%200.33l%20flaer%202.jpg

:D

Много се курчат маливе .... ако и треба.

Него овие нашиве трењираат воопшто заедно, или секој посебно. Нонстоп се оди на индивидуални акции, како да немаат доверба еден во друг.

Матич (y)

Јас читав дека Азар во ПСЖ ќе оди

Јас читав дека ќе сме влегле бо ЕУ...негде после 2020та.[DOUBLEPOST=1399219647][/DOUBLEPOST]Аман со пречкиве и статививе.

Мурињо дај не зезај пушти го Торес нека даде хеттрик и чао пријатно.

лол. убаво ви реков дека тешкото е ние да дојдеме до Х број на победи а не другите да киксаат.
Факинг Норвич,Вила,Палас,Сандерленд...да бидеме реални и судиите си имаа свој удел ама и ние сме си заслужни за резултатите. Срање, бар надежта ќе продолжи да живее за навивачите на Норвич во последното коло. Штета голема ама тоа е.

Жалното е што другата сезона пак ќе тераме со буквално иста игра, само што ќе има пак сто трансфери и пак ќе ни треба период на прилагодување на играчите (ви текнува на почетоков на сезонава?)

Тој е тој indeed.

Башка сигурно Донев на сите што ги знаел им викал "Е со Норвич не се замарам сигурно ќе ги победиме...или барем нема да се мачиме...или еве можда ќе се мачиме ама ќе дадеме минимум 1 гл сто посто"
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom