Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Баерн-Барса а тој што нема да ни се падне да ги елиминира Реал...Борусија/Атлетико може да се добијат ама би преферирал да ги избегнеме, подобро е на хартија да победиме поголеми екипи вака ќе не зезаат сме освоиле титула против "послаби" екипи

Инаку 2.05 е коефициент да идеме во 1/2 финале за дуплирање ако сака некој нека си уплати на моја и Ширлева одговорност.

Па, може Петко да е со црвена или бела капа...

Баш е добро што се заиграа овие на твитер и фб :ROFLMAO:

Иначе јас сакам Барса или Баерн во полуфинале па со Реал во финале за @DaniBMW да ни го посети фан клубот за да ни честита титула :icon_lol:

Па, може Петко да е со црвена или бела капа...
Зашто бе црвена или бела, за Челзи нека навива плава ќе му сплетеме ни глава да го боле ни во зима да му студи има баш да му биде тамам.

Барселона ја сакам во полуфинале :vozbud:

BkJejkIIQAAsgL-.jpg:large

Азпи денес станал татко, добил ќерка и ќе се вика Мартина :X3:

Mourinho: It is a pity for Ibrahimovic if he finishes his career and hasn't played in the best league the world but his career is so full of success that he's one of the greatest players even if he didn't play in the Premier League.' :cautious:

Нејќам да мешам политика ама ова сакав да го споделам.
Како дел од кампањава Грујо на некој митинг направил некоја аналогија "....тоа му доаѓа исто како некој да не ја игра утакмицата а после да си дојде да си го земе трофејот", не знам за кого и што збореше само последниов дел го чув ама длабоко во себе се надевам дека впрочем зборувал за..
terry_2224814b.jpg

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

Нејќам да мешам политика ама ова сакав да го споделам.
Како дел од кампањава Грујо на некој митинг направил некоја аналогија "....тоа му доаѓа исто како некој да не ја игра утакмицата а после да си дојде да си го земе трофејот", не знам за кого и што збореше само последниов дел го чув ама длабоко во себе се надевам дека впрочем зборувал за..
terry_2224814b.jpg

:ROFLMAO: :ROFLMAO:
За Заев збореше, за кој можи друг :D

Еден ден нема да играме и одма митинзи и кампањи почнавте да пратите.:cautious:
А бе не дека сакав јас...отидов нешто од фрижидер да извадам и оп кампања[DOUBLEPOST=1396384717][/DOUBLEPOST]Еј тапа не можеме уште од сега да знаеме кои ќе ни бидат можни противници со сигурност (n) :(

Последно уредено:
Go vidovte golot na Costa protiv uefalona?

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Инаку ви текнува дека после 1/8 финалето пишав дека ако Јунајтед ги мине Реал,Баерн или нас може титула да освои а вие ме правевте будала дека ќе си изгубат 5-0 во првата ? :D

Јас во реваншот за Баерн ќе си навивам знам дека ќе ги поминеме полесно од Јунајтед.

А кај шпанциве..што знам..сеедно интересен фудбал би се играл ако ни се паднат.

Ќе видиме утре дали ќе може изненадување да направи Дортмунд, ама не ми се верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom