Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто бе црвена или бела, за Челзи нека навива плава ќе му сплетеме ни глава да го боле ни во зима да му студи има баш да му биде тамам.Па, може Петко да е со црвена или бела капа...
За Заев збореше, за кој можи другНејќам да мешам политика ама ова сакав да го споделам.
Како дел од кампањава Грујо на некој митинг направил некоја аналогија "....тоа му доаѓа исто како некој да не ја игра утакмицата а после да си дојде да си го земе трофејот", не знам за кого и што збореше само последниов дел го чув ама длабоко во себе се надевам дека впрочем зборувал за..
![]()
![]()
![]()
А бе не дека сакав јас...отидов нешто од фрижидер да извадам и оп кампања[DOUBLEPOST=1396384717][/DOUBLEPOST]Еј тапа не можеме уште од сега да знаеме кои ќе ни бидат можни противници со сигурностЕден ден нема да играме и одма митинзи и кампањи почнавте да пратите.![]()
Go vidovte golot na Costa protiv uefalona?
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Te vi link za tia do ne sa go videle i ne me zamaraj http://m.youtube.com/watch?v=l_OtY6C4880Брат, дај линк ако имаш, баш ме занима, пошто ја гледав утакмицата, а голот не го видов?