Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.823
- Поени од реакции
- 52.854
Готово, сега го имам и Алвеш.
На гости во Европа на Торес супер му иде. После за домашната ќе биде спремен Ето. Win-winЕто тешко дека ќе биде спремен за со ПСЖ.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово, сега го имам и Алвеш.
На гости во Европа на Торес супер му иде. После за домашната ќе биде спремен Ето. Win-winЕто тешко дека ќе биде спремен за со ПСЖ.![]()
Да. Лево преку едно ми е Де Брујн, ама нема потреба да се гледа онДолу Бентеке?![]()
Полагаш?Готово откажисе не го бери албумот , ти е паднато скоро најдоброто што можеше да ти се падне , али пак мириса на чудно тука немој да мислеш дека не си сомнителен[DOUBLEPOST=1396024748][/DOUBLEPOST]Патем ако правите попис утре од сега да ви кажам дека нема да бидам присутен , а башка и ова пописов е заборавен одамна
![]()
Тоа време не , од 10 сат полагам утре последен онака за мерак што се викаПолагаш?![]()
Евертон, maybe?Змејски какви 5 победи, 7 нема да ни се доволни за да освоиме.
Не гледам со кој би можел Сити да киксне два пати. 1 кикс рачунам да му биде против Лфц, ама друг со кој ? Арсенал, Евертон, Кристал П... I don't think so.
Коло пред крајот играат со Евертон, страшно ќе се мотивирани.Евертон, maybe?
btw. може да киксне против било кој тим, на секој тим му се дешава да изгуби од мотивиран бош тим, па да се надеваме дека и сити ке наидат на таков тим.