Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тотенхем, Вест Хем, КПР, Фулам, Кристал Палас. Све треторазедни екипи, губат од кого стигнат. Дојде ред да играат со Арсенал или Челзи абе душа ќе остават на терен.
И да Лампард мораше и требаше да забие. Рамирес и Иванович трн во око ми беа утамицава.

Ах бе Лампард, што почна да утињаш.
Ништо, Вест Хем се затворија скроз и добро се бранеа. На секој шут по тројца минимум се фрлаа на топката. Нашиве па не играа нешто ептен посебно и тоа е. Мораше да се искористи колово...

И многу лошо го игравме прво, поради тоа Вест Хем заслужи бод. Сега нека му ја мислат со Сити наредна. У право беше Мурињо кога кажа дека ќе има доста нервирања до крај.

omN5qJN.jpg

Не ми се ни гледа таа со Сити.:D
Вакви киксови против ВБА и Вест Хем многу ќе не коштаат.

Ако победиме против Сити викендов имаме шанси за титула, ако изиграме нерешено или да изгубиме тешка работа. Јас оваа сезона со 1 трофеј би бил презадоволен со оглед на конкуренцијата.

Ми скратија цел живот . Промашувања у п.м . Згора на тоа 11-0-0 играа Вест Хем . Па и нашиве непрецизност у п.м . Нервозава 1000 на сат одеше :mad:. Готово веќе нема што да се борат за прва позиција . Од сега можам да им честитам на Сити титула . Играат и растураат . Нека се борат нашиве за 2ра позиција ќе биде супер . И нека гледаат да продолжат понатаму во ФА Куп се разбира ако го поминат Сити . Како и да е реализацијава ни е дупка со по 1-0 со по 2-0 па пак 1-0 и така натаму . Незнам кога ќе видам како Челзи тепа со 5-0 со 6-0 со 6-1 со 7-0 со 7-1 со 8-0 . Ако ја подобрат реализацијава за гол ќе биде супер , ако не ништо не прајме .

Ако победиме против Сити викендов имаме шанси за титула, ако изиграме нерешено или да изгубиме тешка работа. Јас оваа сезона со 1 трофеј би бил презадоволен со оглед на конкуренцијата.

Има, ако почнеме да даваме и ние по 10 гола на утакмица.:D

Лампард изгоре во желбата да постигне гол, 100 пати шутна.
Рамирес нај НЕ интелигентниот фудбалер што има заиграно во историјата на Челзи. На страна тоа што не има вадено во многу ситуации.

Добро бе нормални ви сте вие бе ? Сериозни сте со коментариве "Леле е сега ќе не силуваат.." како фанови на Јунајтед звучите. Утакмицата со Сити си останува иста како и пред мечов. Израмнет меч во кој што двете екипи имаат исти шанси за победа и една шанса може да решава победник.

38 ебани шутови и да не постигнеш гол. Па да ти се мочам во професионалците.

Истата приказна како на почеток од сезона. Спори, безидејни. Тупење до немајкаде. Оскар можеби е борбен, голем работник, добар шутер, но никогаш нема да биде плејмејкер како Мата. А, за вакви натпревари копиљот шпански и те како фалеше.
Хазард, Рибери во една прилика му кажал дека ако сака да биде најдобар, ќе мора да подобри некои сегменти од играта. Како на пример кога ќе ја добие топката, да не го чека дефанзивецот да се врати назад, па да се дрибла со него. Или пак да прави егзибиции во шеснаесетник, додека бркаме ебан резултат.
Вилиан демек десно крило, цела утакмица ја преседа до Оскар во средината. Од десна страна бевме очајни.

Измените од Мурињо беа за греота. Матиќ и Лампард, а се трудиш да победиш и да дадеш гол. Лампард ги заеба сите можни шутови и акции откако влезе. И на крај шлаг на тортата, од два метри во голманот шутна.
Напаѓачите... Ето даде хет-три со Манчестер, ама да не се залажуваме. Значи молам Бога, да купиме некој НОРМАЛЕН напаѓач, кој ќе може да создаде сам шанса, да издрибла, да додаде, да се пикне помеѓу дефанзивците и да постигне ЕБАН ГОЛ! Ако треба ќе го продадам станов, ќе ги донирам сите пари и ќе помогнам колку што можам. 100 милиони, 100 милиони. Сакам Суарез во тимот, сакам ебан Ван Перси во тимот, сакам ебан Ибрахимовиќ во тимот. Не можам повеќе да ги гледам Ба, Ето и Торес. Не можам, ми создаваат нервоза и фрустрација.

Додека Сити ги испраќа од Етихад со по 6-7 гола ваквите бош екипи, ние не можеме да им дадеме гол. Прво ВБА, сега Вест Хем. Епа шампион со вакви киксови не се станува. Наместо да ги стигнеме Арсенал и да им дишеме во врат на Сити, сега постои можност Арсенал да ни избега 5, а Сити 6 бода. Богами како што се силни вториве сезонава, не очекувам ништо повеќе од пораз во понеделник.

Какво фрустрирачко издание, мајко моја. 38, 38 шутови во 90 минути! Колективно во Темза, да ви ги ебе жените Демба Ба. Ако е способен да го направи и тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom