Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене, ако дадеме 1 гол и продолжиме да напаѓаме ќе дадеме уште 1-2, а ако дадеме и престанеме да напаѓаме тие ќе ни дадат.

Очекувавме одмор нели, ама па кога ќе размислам веќе три недели играат само преку викенд така да нема потреба од одмарање играчи, а и Стоук може да ни прават проблеми. Ај да видиме Матич како ќе се покаже :)

Не ми се свиѓа составов, Лампард требаше да одмара денес и да игра против Вест Хем, секоја утакмица ги силува.

Јас очекував Ба да биде во правата постава. Не го хејтам Ето, да не помисли некој така, видовме што направи против Манчестер а и оваа може да ја реши но сметам дека можеше Ба, кога веќе не го продаваме, да добие шанса уште од првата минута. Секако ќе направи замена Ето-Ба нема многу опции во нападот, едино пример ако водиме 1-0 и во 80та минута направи замена Ето-Микел на пример.:) Среќен нека му е 51 роденден на Мурињо, нека го прослави со победа денеска. Уште половина час остана.

Така бе играј ги Хазард и Ето не е дека играме натпревар во Среда, па сега овие два три дена продајте ги и Ба и компанија па да останеме на 11 играчи, не е интересно да се играат други играчи.

Не го погодив стрелецот на голот ама нема врска. Убав гол на Оскар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom