Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха ок да прашам, пошто вчера сретнав еден pixa и го прашувам од кај е, мислев ти си. :)
Извинете другиве за бош муабетов, ај малце да се опуштиме, многу се напнавме овие денови.

доста играте по странски сервери играјте на наши сервери или уште подобро играјте cs:go !!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
доста играте по странски сервери играјте на наши сервери или уште подобро играјте cs:go !!!!

А има македонски сервер за CS:S? :D Имаше еден на Телекабел, ама тапа беше. Плус на овој веќе си играм долго време.

Јас редовно си играм CS,кажете некој сервер да се испукаме. :D

Знам дека јас речех да престанеме со Мата, ама мора да ја објавам оваа слика...
Откако и продадееме, сите се вака :DПрегледај го приврзокот 83096
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 17:30 ---
Имав трошка почит кон него додека не прочитав... Оди у курац
„Задоволен сум што потпишав за најголемиот и најдобар клуб во светот“.

МАТА за MUTV.
не кажал вакво нешто, измислуваат азијци . :)

А има македонски сервер за CS:S? :D Имаше еден на Телекабел, ама тапа беше. Плус на овој веќе си играм долго време.

како бе тапа телекабел, на времето ребелион можеше да му носи вода на телекабел :) моментално тој сервер е cs:go сервер.

Линк да спуштам?
http://forum.planetcss.com/topic/1953-rel-counter-strike-global-offensive-patched-by-junkies/
верзијава е од аминот на телекабел, но сепак би ти препорачал да си ја купиш оргинал, на стим пакет кантер кошташе со попуст 300 денари, cs 1.6, css и cs:go со сите модови.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
како бе тапа телекабел, на времето ребелион можеше да му носи вода на телекабел :) моментално тој сервер е cs:go сервер.

Ребелион ми е добар и за забава, смешни се таму луѓето, добра заебанција паѓа. Е сеа што серверот е малце лејм и што гута куршуми друга ствар. Иначе, ај да не тераме тука муабетов, т.е. ја го почнав, ја и да го завршам. :D

не кажал вакво нешто, измислуваат азијци . :)
Па фала богу не е глуп да помисли дека Јунајтед е најдобар тим :icon_lol:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 20:01 ---
Counter Strike: Connecting People

Забегавте начисто...

Утре мора да им се реваншираме на Стоките.
Лампард треба да е фит за утре, ама не верувам дека Мурињо ќе ризикува со него.

Последните неколку типувања за резултатот ми беа страшни промашаи.

Победа од 3-0. Ба, Ширле х2.
Претпоставка за состав

............................................Ба...............................................
.....Ширле......................Оскар.............................Вилиан.....
......................Матич......................Рамирес..........................
Кол...................Тери.......................Кехил..................Аспи...
....................................Шварцер............................................

Последните неколку типувања за резултатот ми беа страшни промашаи.

Победа од 3-0. Ба, Ширле х2.
Претпоставка за состав

............................................Ба...............................................
.....Ширле......................Оскар.............................Вилиан.....
......................Матич......................Рамирес..........................
Кол...................Тери.......................Кехил..................Аспи...
....................................Шварцер............................................
Тој би требало да е составот :)
А, резултатот? :)

А, резултатот? :)

Е резултатот не знам :D
Али реално е Ба да добие шанса. Од Хазард, Оскар и Вилиан да одмори Хазард, Матич да е стартер, е сега може Микел место Рамирес дека Микел помалце има играно. Одбраната таа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom