Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сала до сега не сум го видел?Што е,каков е? :)

П.С Крило игра ?
Јас шо имам гледано од резерви и од ланскиот младнски куп, пробан е сегде во офанзива. Ко крило или полушпиц веројатно е најкорисен.
Инаку каков е, па ако Стуриџ не е способен за старт пред Калу, тогаш Сала е очигледно само за поплнување на број на клупата и нема теоретски шанси да заигра.

--- надополнето ---

Упм еј..уште кој треба да се повреди ? Кол ?

Чех. Е то веќе ко го замислувам, почнува и смешно да станува. :icon_bigg

Чех се повредил.Турбуљ на голот против Жилина :icon_bigg

А оти па да ми фали?
Можда затоа што со неговата харизма,изјави,расправии,кошкања и медиумска војна со противниците,ја правеше премиер лигата многу поинтересна.

:smir:

За со Жилина :

Турбуљ

Босингва/Фереира - Бане - Брума - Кешли/Анхолт

МекЕкран - Рамирес - Малуда

Стариџ - Дрогба/Анелка - Какута/Калу​

Има мошне реални шанси МекЕкран да игра на таква позиција, ако формацијата е дијамант. Пирло/Чави тип на играч. И не значи дека му менува позиција туку дека го пробува во улога за која има одредени предиспозиции (пимплач).

Соберете ги сите мој постој од пост-Интер периодов и то е то, ако веќе треба со мое име да оди новата тема. Се разбира, сакам и некои од сликите од Аушвиц.

Не е точно, си оди в лето.

Не се извинувај за нешто шо слободно би го нарекол, па можи вака, одложена реалност.

Ја па не.

На сите ви е јасно колку само ова е шега, така? Мислам, па видете го начинот на кој е напишано и се станува јасно - шега.

Оти бе плачко? Јас не се осудувам да коментирам за него пошто „од пред дедо ное“ не сум го видел.

Може, не сум во паметот на Карло, али сепак ми е некако пореално да го игра атакинг мидфилд!!!

И дајте за ова околу новава тема малце озбилно, нека каже некој, кој планира да ја отвара!?

Можда затоа што со неговата харизма,изјави,расправии,кошкања и медиумска војна со противниците,ја правеше премиер лигата многу поинтересна.

Мислам дека нема потреба од уште „поинтересно“ нешто од то шо екипите кои го делат врвот имаат, едната: 4 порази во 14 кола; другата: 7 нерешени во 14 кола. Појќе ми недостасуваат 15те бода пред Арсенал и Јунајтед, ама за то ми требаат милионите на Абрамович појќе од Џозе. Да има 25 јаки играчи на располагање арен е и Анчелоти, видовме лани.

Модераторот Фантом ќе ја отвори.

Модераторот Фантом ја има отворено оваа тема,сега редот му е на некој друг.

--- надополнето ---

Не ми одговори зашто не го сакаш Мексес во Челзи.

Онака,ме нервирал од секогаш.
Ја сум повеќе за Кејхил од Болтон,одколку за Мексес.

За со Жилина :

Турбуљ

Босингва/Фереира - Бане - Брума - Кешли/Анхолт​

МекЕкран - Рамирес - Малуда​

Стариџ - Дрогба/Анелка - Какута/Калу​
Не го викај Кешли.
Околу Шмуглово недоквакан, да не рече Анчелоти оти и тој ќе одмара? Ај убо видете некој на официјалната, некој шо има лимит на интерент пошто ја немам, проклети да се Техоме.

Може, не сум во паметот на Карло, али сепак ми е некако пореално да го игра атакинг мидфилд!!!
Можи да се проба и поназад, пимплачките квалитети даваат причини за такво нешто. Само не во проклетата 4-3-3!!! Златен дијамант!

И мене се повеќе ми фали! Го обожавам целокупниот начин на кој тој знае да го води еден тим!
Впрочем и аватарот ми кажува се :)

Јас сум за Мексес да дојде,али и Кејхил не би го одбил. Инаку ако се согласувате јас би се кандидирал ако може така да се нарече да ја отворам темата,нормално ако другите се согласат,ако некој друг сака да ја отвори ако инсистира толку нема проблем,ако сака заедно можеме да ја составиме.

А за ФантомХ,па да,ако немаш играчи џабе ти е се.Тука ќе ја повторам и изјавата на Мурињо со јајцата во супер маркетот.Се надевам ја знаеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom