Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка си.
Ето почна да лупа голови откако Мурињо си отиде.
Мурињо го натера да игра на неприродна позиција и плус му даде и дефанзивни задачи, Ето сам кажа дека откако Бенитез дојде, он може повторо да игра на својата природна позиција и оттогаш Ето почна да растура.
Мурињо го кочеше Ето.
Се извинувам за оф-топиков.
Освои заради тоа дека цел тим играше, а не дека Ето играл крило... Премногу читаш нискобуџетни страници и интервјуа, кои го велат тоа....
Поздрав
e немој те молам да ни ја правиш болката уште поголема сакаш да кажеш сме ја наместиле и како тоа баш 3-0 и да не убијат со шансиАбе само да ве прашам,знате кој беа најодиграните утакмици денеска во светот во сите кладилници? Баерн-1 Реал-2 Лион-1 и Челзи-1 знате во каква загуба ќе беа кладилниците ако испаднеа сите вака ?...............you know where I'm going with this one. :wink:
што ти е бе ние веруваме во младитеДекември што ќе правиме не знам...:nesvest:
1.Everton H
2.Tottenham Hotspur A
3.Manchester United H
4.Arsenal A
Искрено кажано утакмицата со Сандреленд ми изгледаше како местена ... Челзи немаше примено гол дома, а вчера прими 3 и тоа од таква боса екипа.2-риот гол беше премногу глуп за да изгледа реален, си помина меѓу 4-ца како со Блекпул да играат.Видов дека и Чех премногу одбранил, значи можно е било и петарда на домашен терен што не ми се верува екипа како Челзи да дозволи такво нешто.Незнам за вас ама мене тоа ми изгледа многу сомнително![]()
И мене нема да ме изненади 0-1, ама 0-3 + такви смешни голови ми стои наместено.Незнам зашто послем секој неуспех на големиве тимови велите дека е местена утакмицата! Шо мислите вие ова местењево е плукни залепи, па ај коа ќе ни текне ќе местиме! Ало разбудете се, денес сите играат фудбал, секој од секого може да изгуби! Може на крај коа ќе се погледне табелата тоа не изгледа така, ама ако убо ги пратите мечевите ќе видите дека ретко се случува една екипа да има апсолутна контрола на теренот ( ко шо беше случај со Барса изминативе години, но и нив почнаа да ги читаат полека, полека), така да нема да ме изненади и тоа да Челси, или било која друга екипа од топ 10 во Европа , изгуби натпревар од еден Блекпул на пример!!!
И мене нема да ме изненади 0-1, ама 0-3 + такви смешни голови ми стои наместено.
И мене нема да ме изненади 0-1, ама 0-3 + такви смешни голови ми стои наместено.
За три недели се враќа, не си у тек со последните информации.Не бев у можност да ја гледам утакмицата..но по тоа што го прочитав играта била мизерна!
До сеа не памтим Челзи да изиграл вака слабо..
Па после Анчелоти нека јаде бурек дека не требало да се зема нови играчи ќе може да се смета на овие, не се оние робови бе мајка му стара!
И когај ќе видим наредни утакмице со кого играмо глава почиња да ме боли..
И да нели Лампард се врати од повреда, тогаш заш не играл вчера?