Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
То реално се подразбира. Ама шо да кажи? Да ги критикува јавно? Уште полошо ќе биди. :toe:

Ова е најдобро од се - шо и покажува колку е само се поизгубен и останувањето без асистент не можеше да дој во полошо време.
We've played against the top teams and not been beaten by anybody.
А уште еднаш...
Ај пак...

Ајој... :kesa:

Морам да те исправам. Тоа не се зборови на Анчелоти туку на Стив Брус. Прочитај уште еднаш.

Морам да те исправам. Тоа не се зборови на Анчелоти туку на Стив Брус. Прочитај уште еднаш.
Уште потрагични се зборовите на копилето сакапано Брус тогаш:
'It doesn't happen that you come and beat this lot 3-0 in their back yard, and it certainly won't happen again. I'm very proud of the performance.

Манчини победи - „Челзи ќе биди шампион, прејак е за сите.“
Хоџсон победи - „Горди сме, ова нема да се случува често (порази на Челзи).“ (ја имаше изјавата на Мирор, не сум сигурен како беше точно, ама ова е парафразирано отприлика).
Овај гомнаров победи - „Победивме 3-0 овде, тоа сигурно нема да се повтори (демек нема Челзи да изгуби тука пак).“
Нешто слично имаше и од тој од Њукасл, демек горди се шо победиле на Стемфорд Бриџ.

Во превод, си играат мајтап со нас. :kesa:

Абе добро, незнам колку си играат мајтап со нас, ама за кој не би било гордост да победи на гости кај актуелниот шампион.

ФантомХ

Те прашав и вчера, ама можда не си видел па сеа да му напраам copy, молам за одговор!

Зашто мислиш дека Мурињо не исто толку добар тренер!? Според мене тој е и едното и другото! Види само како го натера Ето да игра на десно крило минатата сезона. Иако тоа не му е природна позиција, он го натера да игра и го направи успешен во тоа, и затоа освоја 3 титули! A со самото тоа он го направи и подобар играч (според мене), па сега Ето лупа голчиња на секоја утакмица и е според мене клучниот играч на Интер сезонава!!!

Абе добро, незнам колку си играат мајтап со нас, ама за кој не би било гордост да победи на гости кај актуелниот шампион.
...сепак си играат мајтап со нас.
ФантомХ

Те прашав и вчера, ама можда не си видел па сеа да му напраам copy, молам за одговор!

Зашто мислиш дека Мурињо не исто толку добар тренер!? Според мене тој е и едното и другото! Види само како го натера Ето да игра на десно крило минатата сезона. Иако тоа не му е природна позиција, он го натера да игра и го направи успешен во тоа, и затоа освоја 3 титули! A со самото тоа он го направи и подобар играч (според мене), па сега Ето лупа голчиња на секоја утакмица и е според мене клучниот играч на Интер сезонава!!!
Грешка другарче, не сум видел. Мурињо за мене одамна умре. Ама ко толку запинаш, ајде. Никој не спомна ништо за неговите тренерски способности. Само тоа дека неговите менаџерски способности се подобри од тренерските. Тој секаде го носи истиот тим со себе, освен то шо Виља Боа му избега, работи самостојно сега во Порто и тоа што бара еден помошник тесно поврзан со клубот во кој работи чисто заради подобра и побрза аклиматизација со околината. Ама ко шо реков, Мурињо е мртов за мене.
Мене појќе ме интересира за Анчелоти. Човекот дојде од Италија, некако, одвај. Не му беше дозволено да донесе НИЕДЕН човек со себе. После одредено време, ајде, му се дозволи Демикелис, чисто заради то шо е еден од луѓето кои во Милан работеа на продолжување на кариерите на старците, ист проблем и во Челзи. И шо гледаме? Тој е само тренер, нема ни м од менаџер. А клубот тоа бара, сфатил ти или не.

--- надополнето ---

И пак никој не ми искоментира за МекЕки?
И уште нешто, дали Абрамович бил присутен? Дали го „фати“ камерата во второ полувреме?

...сепак си играат мајтап со нас.

Грешка другарче, не сум видел. Мурињо за мене одамна умре. Ама ко толку запинаш, ајде. Никој не спомна ништо за неговите тренерски способности. Само тоа дека неговите менаџерски способности се подобри од тренерските. Тој секаде го носи истиот тим со себе, освен то шо Виља Боа му избега, работи самостојно сега во Порто и тоа што бара еден помошник тесно поврзан со клубот во кој работи чисто заради подобра и побрза аклиматизација со околината. Ама ко шо реков, Мурињо е мртов за мене.
Мене појќе ме интересира за Анчелоти. Човекот дојде од Италија, некако, одвај. Не му беше дозволено да донесе НИЕДЕН човек со себе. После одредено време, ајде, му се дозволи Демикелис, чисто заради то шо е еден од луѓето кои во Милан работеа на продолжување на кариерите на старците, ист проблем и во Челзи. И шо гледаме? Тој е само тренер, нема ни м од менаџер. А клубот тоа бара, сфатил ти или не.

--- надополнето ---

И пак никој не ми искоментира за МекЕки?
И уште нешто, дали Абрамович бил присутен? Дали го „фати“ камерата во второ полувреме?

Фала на одговор баце! Добро е да чујам уште некое размисување на тема Мурињо или Анчелоти, па ајде да ги чујам и останатите!

0-3 сме изгубиле :pos::pos::pos::pos: Сега видов..излезен бев.

Само еден збор ќе кажам катастрофа!

Поздрав!

--- надополнето ---

0-3 сме изгубиле :pos::pos::pos::pos: Сега видов..излезен бев.

Само еден збор ќе кажам катастрофа!

Поздрав!

Не ја гледав, во автобус бев...ама СРАМОТА Е!!! Да ми се јавува мене татко ми (за јунајтед навива) да ми вика, ај честито само 3 гола примивте...Стварно е срамота од Сандерленд дома 3-0 да се изгуби :tapp:

ФантомХ

Грешка си.
Ето почна да лупа голови откако Мурињо си отиде.
Мурињо го натера да игра на неприродна позиција и плус му даде и дефанзивни задачи, Ето сам кажа дека откако Бенитез дојде, он може повторо да игра на својата природна позиција и оттогаш Ето почна да растура.
Мурињо го кочеше Ето.

Се извинувам за оф-топиков.

Chelsea+v+Sunderland+Premier+League+azv7fFRjDxGl.jpg

Chelsea+v+Sunderland+Premier+League+G26h13kNPeJl.jpg

Chelsea+v+Sunderland+Premier+League+fkm46mNKYYel.jpg

Chelsea+v+Sunderland+Premier+League+oyRaJH4VPnul.jpg

ФантомХ

Освои заради тоа дека цел тим играше, а не дека Ето играл крило... Премногу читаш нискобуџетни страници и интервјуа, кои го велат тоа....

Поздрав

Абе само да ве прашам,знате кој беа најодиграните утакмици денеска во светот во сите кладилници? Баерн-1 Реал-2 Лион-1 и Челзи-1 знате во каква загуба ќе беа кладилниците ако испаднеа сите вака ?...............you know where I'm going with this one. :wink:

'I had more confidence in Ferreira for this game, because I saw him in the training sessions,' he said.
1.'I was surprised because it was a strange result but the result is normal, we didn't play well,' he conceded. 'We didn't play a good game, Sunderland played a fantastic game with fighting spirit, more mentality and we didn't show this kind of mentality.'
2.'We never lost with this result at home. Our performance was poor today, but we have to know that in football it can happen if you don't use your best mentality,' he explained. 'But we are able to come back if we stay focused on our job, and it will be just one day poor.3.'One month ago I said the difficulty would arrive. The difficulty has arrived and now we have to come back in our training sessions to stay more in focus, play better than today. It is difficult now, we have to look in the next days and have a meeting about this to look at what happened today.4.''Sometimes we had some players out in the past, some important players, and the team played well. Today was different. We were not able to play our football,' he complained.
4.'It is strong enough. We are top of the table, not happy obviously for today and we have to play with a different mentality,' he continued.
Speaking on his injured captain, Ancelotti said: 'Terry trained yesterday but at the end of training he had a pain on his nerve in his hamstring, and he had a test this morning and was not able to play. I don't think he will be able to play for the national team, [but] I expect him to be back on the next [Chelsea] game.'He had control of this problem, he never missed a training. Yesterday the pain was more so he was not able to play but I think he can play the next game. It is an injury but he can have control. I think he will be okay.'

1. Дај не заебавај бе човече,па и по минатите 2 пораза ова го слушнав истово.И минатата сезона по секој пораз ова го читав. :pos::pos:
2. Челзи 2-4 Манчестер Сити
3. Не се секирај дебели,уште не стигнала тешкотијата.Тек во декември ни претстои она тн. мх мх мх . . .
4. Ако ако.Кур не ти чуе.Важно сме прво место на табела.

Декември што ќе правиме не знам...:nesvest:

1.Everton H
2.Tottenham Hotspur A
3.Manchester United H
4.Arsenal A

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom