Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aрап ај одјеби бе.Досаден си,и никој не ти става рецка.
Ти си бил навивач на Сити?Оф бе..гарант имаш купено дрес,ја имаш научено химната од Шити на памет летово,и сеа си голем фан,па си дошол нас да ни кажуваш дека не сме вистински фанови?

Ќе ти кажам и тебе како и на еден друг форумџија.
Оди уклучи Бумеранг,ти почна Скуби Ду!

Сето фанови на сити летово се накупчија...еден месец стаж,дошле овде на форум ќе не учат нас како се сака клуб...ах беееее:tapp:

Ти си бил навивач на Сити?Оф бе..гарант имаш купено дрес,ја имаш научено химната од Шити на памет летово,и сеа си голем фан,па си дошол нас да ни кажуваш дека не сме вистински фанови?

изгледа не ме разбираш добро ја не сум дојден овде да провоцирам. Само ја кажувам реалноста.
И ко второ имам купено дрес од сити уште од 2008 и ги знам сите песни на сити на памет за разлика од тебе што се кладам дека не знаеш ни една.
Ко трето се кладам дека не си бил на ни една утакмица на челзи ,ако беше вистински навивач ќе идеше на жилина-челзи,а што се однесува до мене ја првата прилика да идам на стадион ја искористив и тоа беше во австрија со салзбург.Затоа немој вака да ги ставаш луѓето во заблуда од тебе сум сто пати поголем навивач.

изгледа не ме разбираш добро ја не сум дојден овде да провоцирам. Само ја кажувам реалноста.
И ко второ имам купено дрес од сити уште од 2008 и ги знам сите песни на сити на памет за разлика од тебе што се кладам дека не знаеш ни една.
Ко трето се кладам дека не си бил на ни една утакмица на челзи ,ако беше вистински навивач ќе идеше на жилина-челзи,а што се однесува до мене ја првата прилика да идам на стадион ја искористив и тоа беше во австрија со салзбург.Затоа немој вака да ги ставаш луѓето во заблуда од тебе сум сто пати поголем навивач.

Добро...ај не досадвај...

Мислиш тој не сака да оди на меч на Челзи? Од каде знаеш што го спречило да оди против Жилина? Не се сите по расфрлањето со пари (пример). Сите ние би дале се` да отидеме на барем еден меч за тимовите наши. Ако ти се усреќило тебе да одиш на меч на Сити убаво за тебе. Многу смешни коментари се овие мерење кој е од кого поголем навивач.

sea city ili shity odluci se i ti :)

Добро...ај не досадвај...

убаво ти беше кога победувавте да не сакаш марамче за солзи сега?
нема везе не се замарам со вас веќе плачете колку сакате ќе ве оставам да плачете на раат :)

GLORY CITY WITH THE POWER OF THE BLUE MOON WE WILL WIN THE PREMIER LEAGUE!!!

Мислиш тој не сака да оди на меч на Челзи? Од каде знаеш што го спречило да оди против Жилина? Не се сите по расфрлањето со пари (пример). Сите ние би дале се` да отидеме на барем еден меч за тимовите наши. Ако ти се усреќило тебе да одиш на меч на Сити убаво за тебе. Многу смешни коментари се овие мерење кој е од кого поголем навивач.

Имам пари да го купам човекот,и да му ја полнам неговата уста со тие посрани пари.
Ама не галамам и не се фалам како него.
Бил на утакмица?Голем ташак.Да направам и ја 18 па ќе одам,и тоа во Лондон,а не на некој шугав стадион во Австрија.
Поглем навивач си?Вакви сами што се прогласуваат се најјаки,свака им част.

Толку фанови на Сити до сега не сум видел еј,сега се тепате вгради после ве нема...

нема везе не се замарам со вас веќе плачете колку сакате ќе ве оставам да плачете на раат :)

Чаооооо:tapp:

Глори Сити аааааааааааааааааааааааахахахаххахахахахаххахахахахахахахахахахахахахах
за потпис го земав ова :pos2::pos2::pos2:

Имам пари да го купам човекот,и да му ја полнам неговата уста со тие посрани пари.
Ама не галамам и не се фалам како него.
Бил на утакмица?Голем ташак.Да направам и ја 18 па ќе одам,и тоа во Лондон,а не на некој шугав стадион во Австрија.
Поглем навивач си?Вакви сами што се прогласуваат се најјаки,свака им част.

Уживај како пример го дадов тоа само :smir: Само што ме иритира до бескрај вака некој кога се споредува каков навивач е со некој друг.

Еве едно видео за фанот на Шити од 2007 година,мислам..претпоставувам дека тој тогаш не ни знаел дека постои тим како Шити,ама ако нека види какво силување падне на Мостот,тогаш.

Ај сега молимте гитла,и немој да замараш во наш фанклуб.

Тоа сакав да го кажам,нема секој пари да плати 200-300 евра да оди до Словачка или било која друга земја :toe:

Глори Сити аааааааааааааааааааааааахахахаххахахахахаххахахахахахахахахахахахахахах
за потпис го земав ова :pos2::pos2::pos2:

хаххахахаха брат се згазив од смеење и јас...абе кај му текнало:pos2:

Еве едно видео за фанот на Шити од 2007 година,мислам..претпоставувам дека тој тогаш не ни знаел дека постои тим како Шити,ама ако нека види какво силување падне на Мостот,тогаш.

Ај сега молимте гитла,и немој да замараш во наш фанклуб.

haha go gledav toj natprevar i zasluzeno tepase celzi svaka cast :) i vo toj moment ja go sakav siti a ne ko tebe i da izgubi 20-0 uste ke go sakam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom