Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма голема патка ако бил на стадион да го гледа Манчестер Сити сигурно седел мудро и не ни се израдувал на голот за да не му залепи некој 2-3 шамара : )) ...

Не го прави тоа поголем навивач од било кого ...

haha go gledav toj natprevar i zasluzeno tepase celzi svaka cast :) i vo toj moment ja go sakav siti a ne ko tebe i da izgubi 20-0 uste ke go sakam

Не ко мене викаш,а?

А,ја не го сакам Челзи после порази.Само коа победува.
Ако знаеш да читаш(што чисто сумњам)ќе прочиташ дека сум еден од единствените кои не галамат за поразот,кои гледаат оптимистички и кои мислат дека ова беше само лош ден кој нема да се повтори.
Ама со оглед на тоа дека имаш 9-10 годинки,не ти замеравам во никој случај.

АЈ некој љубезен модератор ако можи да го банира...:smir:

20 мислења набилда со провокации и тоа во тема кај што не му е место!

Овој бил на натпревар на Шити колку ја што сум бил на концерт на АC/DC...Не знам што се замарате без потреба тој е тука само да провоцира а верувам дека навива за Шити од ова лето...

Овој бил на натпревар на Шити колку ја што сум бил на концерт на АC/DC...Не знам што се замарате без потреба тој е тука само да провоцира а верувам дека навива за Шити од ова лето...

za tvoja zalost navivam za siti od 2004

Абе летово се накупчија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom