Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лев бек не ни треба. таиво е добар, има шут, има сила, добар е во одбрана, ама покрај кол неочекувам да да заигра стандардно + го имаме жирков и фереира на таа позиција :kesa:
Скап е Таиво, инаку таман е за замена, па наредни сезони да е и прв избор.

Околу Жирков, човекот ќе ој кај шо е најјак, напред. Со дупката на средината со заминувањето на Балак и Белети пред се, како и Џо, Малуда продолжува централно, Жирков странично ќе има појќе шанса.

Ако гледавте Аргентина вчера,а повеќето сигурно гледавте,ќе се согласите со мене дека 40 милиони колку што бараат апашине од Бенфика за Ди Мариа,не вредат.
Ди Мариа беше камен,и што се тиче мене нека оди во Реал уште одсега.
Ја па мислев дека е добар,гледав и видеа по тубон,ама увидев дека е фалена јагода,ама празна кошница.
Ептен преценет..може ќе ме демантира во наредниов период ама..

Ако гледавте Аргентина вчера,а повеќето сигурно гледавте,ќе се согласите со мене дека 40 милиони колку што бараат апашине од Бенфика за Ди Мариа,не вредат.
Ди Мариа беше камен,и што се тиче мене нека оди во Реал уште одсега.
Ја па мислев дека е добар,гледав и видеа по тубон,ама увидев дека е фалена јагода,ама празна кошница.
Ептен преценет..може ќе ме демантира во наредниов период ама..
40 мил за играч кој сеуште не е докажан е многу. ни фабрегас не вреди 40 мил. верувам дека дечкото има потенцијал ама марадона е тапа и незнае да го исцеди на СП, се надевам на демант ама тешко со онаа формација и недисциплина :toe:
јас мислам дека повеќе од 25 мил за онаков играч не треба да се дадат :salut:

Имаш право,може и не му беше погодена позицијата,ама ипак.
Убаво некој рече вчера.Аргентина игра со играч помалку,Ди Мариа бара детелинки на терен.
А,сеа нешто читам дека трансферот негов бил при крај,во Реал нормално,така да со среќа нека му е.

Абе каков Ди Мариа што ви е на вас..Ја гледав утакмицата со Нигерија и топка не пипна,просто не се виде на терен и тоа против Нигерија,а да не збориме за некоја друга репрезентација.Каков Ди Мариа какви бакрачи,па уште Бенфика бараат 40 мил.Се согласувам со тебе Давор,Ди Мариа беше камен.За таков недокажан играч,кои го фалат дека дал 40 и кусир гола на сиротине тимчиња од Португалија,над 20 милиона евра не би дал во никој случај.А плус и ќе оди во Реал Мадрид.А до досегашниве утакмици,ниеден,буквално ниеден играч не ме убедил во неговите квалитети.Сите како дрва и мене ми изгледаат,како што кажа некој член на претходната страна.Не знам,има уште многу утамици за играње,па ќе видиме кој ќе се докаже на терен,а кој ќе биде преценет.Еден од сите кој ми остави голем впечаток беше Арон Ленон.Каков само играч.Какви само продори само направи.Брз е ко стуја.Само Ленон ми остави голем впечаток од сите играчи на СП до сега.Таков играч ни треба на нас,некој го заедно со Малуда би имале големи удели во акциите на тимот.Толку сега засега...Ќе видиме што ќе биде наредниве мечеви во ЈАР.
ПС...http://www.goal.com/en/news/9/engla...former-chelsea-attacker-joe-cole-has-signed-a
Joe Cole Has Signed A Contract To Join Arsenal After WC10
http://www.goal.com/en/news/9/engla...rlo-ancelotti-and-chelsea-were-right-joe-cole
Carlo & Chelsea Were Right - Cole,Ballack And Belletti Had To Go

Се предомислив!
Хамшик,Милнер,Туре,Ди Мариа,Швајни...не ни требаат!

Ако баравме добар плеј,везњак,што може да ја живне играта,што може да даде и гол,воедно и многу млад,21 годишен тогаш...

MesutOzil_1333259.jpg

Месут Озил!Ми остави голем впечаток вчера против сокерите.Знам дека еден натпревар не е мерило за квалитет,но го имам и претходно гледано за Вердер,а заедно со неговиот клубски колега Марин го освоија младинското светско првенство.

Епа Арнесен и остала багра,уклучете ги телевизорите,и гледајте светско.Да видите што чини,а што всушност не чини..

Бенајун,Срна....:tapp:

Се предомислив!
Хамшик,Милнер,Туре,Ди Мариа,Швајни...не ни требаат!

Ако баравме добар плеј,везњак,што може да ја живне играта,што може да даде и гол,воедно и многу млад,21 годишен тогаш...

Прегледај го приврзокот 30471

Месут Озил!Ми остави голем впечаток вчера против сокерите.Знам дека еден натпревар не е мерило за квалитет,но го имам и претходно гледано за Вердер,а заедно со неговиот клубски колега Марин го освоија младинското светско првенство.

Епа Арнесен и остала багра,уклучете ги телевизорите,и гледајте светско.Да видите што чини,а што всушност не чини..

Бенајун,Срна....:tapp:

Даворче.....тебе брзо ти текнало(без навреда)...за овој одамна се води војна...а ќе биде многу скап.....ако им притекне на германциве може бетер од Ди Мариа да го направат

Има договор со Вердер уште, не го пуштаат летово.Плус и ќе игра ЛШ. И да го пуштат би бил скап, ретко кој играч ме импресионирал како него во последно време.

Искрено појќе од една година нема шанси да остане во Германија, би сакал да заигра за вас.

Еве една добра компилација.

Даворче.....тебе брзо ти текнало(без навреда)...за овој одамна се води војна...а ќе биде многу скап.....ако им притекне на германциве може бетер од Ди Мариа да го направат

Го знам од поодамна,али имав и други желби,и многу ќе беше да просеравав на форумов за милион играчи кои би сакал да дојдат во Челзи.
Не верувам,не се такви германциве,за 25-30 милиони ќе го дадат.

Муту ја изгуби и последната правна борба со Челзи, ќе мора да плати 14 милиони фунти отштета. Искрено, ако нема да плати, никој нема никаква корист од ова, и не знам со која цел влегува Челзи во ваква работа.
Озил остајте го, Силва му е мајката, уште една година имал договор и ќе биди поефтин со то. Демек и претставникот негов рекол дека од аспект на спортски проект, најатрактивен е Челзи. Сега, Фабрегаз нека игра појќе од него на Светскиов Куп за да не му „рипни“ цената, и мислам дека за 25 милиони фунти, до 30 максимум, имаме фантастична замена за Деко и мотор на средината. Со Силва во тимот ќе прифатам и Матич да е првотимец.

Озил остајте го, Силва му е мајката, уште една година имал договор и ќе биди поефтин со то. Демек и претставникот негов рекол дека од аспект на спортски проект, најатрактивен е Челзи. Сега, Фабрегаз нека игра појќе од него на Светскиов Куп за да не му „рипни“ цената, и мислам дека за 25 милиони фунти, до 30 максимум, имаме фантастична замена за Деко и мотор на средината. Со Силва во тимот ќе прифатам и Матич да е првотимец.

Силва одговара повеќе во играта на Манчестер
icon_mrgreen.gif
вас Хамшик ви треба!

Силва одговара повеќе во играта на Манчестер
icon_mrgreen.gif
вас Хамшик ви треба!

Мислам дека 103-гола со страшна флуидност во игра која е водена од Лампард и Дрогба и сепак не успеа во ЛШ е доволен показател дека не се потребни уште едни Лампард и Дрогба, туку еден талентиран гениј. Хамшик бил нов Лампард, Силва е талентиран гениј. Не сакам да гледам уште еден Лампард, со просечен талент да ми изиграва главен плејмејкер и голгетер во истовреме и да гледам дебакл на сред Стемфорд Бриџ од Интер.
Кога веќе нема шанси да се донеси појќе од еден салам играч, кога и тој едниот можи да е луксуз, многу е јасно кој од тие двајца е потребен.

И Силва и Озил требаат. Озил треба за да пополни дупки во средината. Озил може да се земе за 20-30 милиони , а за Силва не се многу ни 40. Зависи како ќе се покаже сега. И на крај , пак ќе дојде Бенајун , а Силва и Озил само ќе ги посакуваме.

Конечно!
http://www.football365.co.za/story/0,22162,8695_6206370,00.html

Сепак неговиот сегашен клуб не е нигде спомнат...

Ти викам ја, не ви треба Силва после овој еврејов
icon_mrgreen.gif
добар играч е, факт...а Хамшик би бил многу подобар од Лампард и тоа рачунај да го игра на местото од Балак, крв! Есиен Хамшик Лампард, Бенајун/Малуда полушпиц и двајцата во напад што ви се....што поише сакате? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom