Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никако не го оспорувам талентов на децава,ама со нив,без други засилувања ќе губиме од сите.
Ќе бидеме во тој поглед бетер од Арсенал,со дечурланава..а,ПЛ и ЛШ ќе ни бидат недостижни.

Ако и челзи не купат играчи летово, со јунајтед под рака и ќе се радуваме едни против други во дуел за место за лига европа...а циганите сити парче ќе направат.
Јас се надевам дека нема да се случи ваква трагедија ни кај вас ни кај нас.
поздрав

Ја се надевам дека после светсково ќе навалат нашиве,па веројатно и вашите.
Зошто Реал,Барселона,Интер,се засилуваат и тек допрва ќе се засилуваат,а со моменталните играчи ниту Челзи ниту Манчестер не можат да им парираат.

Бато, нема во првенство да парираат 38 кола, камоли па да стигнат до реал, меал и компанија...Се ок, ама флечер главен во средина на манчестер или какута во напад кај челзи, па тоа ќе биде дерби за 8мо место, крф ќе паѓа :icon_lol:

Сеа Челзи треба да запне по Швајни или Хамшик :D
Зошто по нив? Која е црната логика, ако ти „избегал“ играч ко Ди Мариа, да го земаш Хамшик? Хамшик кој јас не го знам најдобро, мора да се кажи, ама се вели дека е ко Лампард. А доста се, еве скоро десет години од овај Лампард, па уште еден да гледам.
Или Швајни „да се мочам во него“, ко тој да фалеше против Интер, или поточно, таков играч ко да фалеше кај Челзи. :jaj:

Боби[Мкд];3610793 напиша:
Нема шанси Швајни, од сеа да ви кажам, да нема забуни.

Не за друго, има договор уште 2 години, во љубов е со клубот, девојка му е врзана со градот. За година ќе биде и капитен, така да no way. Хамшик може да го земете.
Абе кажи, Германец е со две години договор со германски клуб со кој е „во љубов“, девојка му-Германка е врзана со градот-Германски, за година ќе биде германски капитен на германски клуб.....и така накратко изјасни го неонационалистичкото и прекини да сериш.

П.С. : Со Лаурентис во Наполи - таму тешко се влегува, уште потешко се излегува. Особено важен играч за нив ко Хамшик. Така да, Швајни.... :pos2:

Нема шанси Абрамовиќ да дозвоили никој да не дојде,и да останеме со тимот во кој се наоѓаме моментално.
Едноставно нема теорија!
Ќе видиш дека има теорија.

Шо е добро, бе? Шо?
Корк, Рајкович и Матич? Па и Борини? Трагедија е, не е добро. Хачинсон одамна ме бендисува, ама лесно се повредува некако, досега Тери требаше да биди ротиран со него одамна инаку. Брума многу го „шараат“, де одбрана, де десно, де средина.... Какута? Игра само со лева, доволно дека „алаАнелка“ е негов максимум. Фантастично.
Ама Абрамович е во право да очекува младинскиот систем на Челзи да проработи конечно по 5, па 6 има години од целосна поддршка за негово воспоставување, апсолутно секаква поддршка. Само не гледа оти Арнсен е глупак, „Го обезбедив најголемиот талент во Франција“ за Какута рекол, гомно, „жими таквово“ најголемиот талент.

Побогу, Матич и Корк.... :kesa:

Ако и челзи не купат играчи летово, со јунајтед под рака и ќе се радуваме едни против други во дуел за место за лига европа...а циганите сити парче ќе направат.
Јас се надевам дека нема да се случи ваква трагедија ни кај вас ни кај нас.
поздрав
Им треба само карактер и лидер на терен, капитен кој ќе воспоставува единство на циганите. А можат да го најдат. Тогаш чорба.

Бато, нема во првенство да парираат 38 кола, камоли па да стигнат до реал, меал и компанија...Се ок, ама флечер главен во средина на манчестер или какута во напад кај челзи, па тоа ќе биде дерби за 8мо место, крф ќе паѓа :icon_lol:
Абе остај го Какута, Матич?! МАТИЧ?!?! Заедно со Оби Микел?! :kesa:

--- надополнето ---

Околу Сточ нешто, Анчелоти уште при првото проучување на составот на Челзи, Сточ ко оценил го играч кој нема и нема ни да развие доволно физичка сила за Премиер Лига. А пошто имал уште година дена договор, очекувано замина.
Но и покрај ова, пак довербата во Академијата на Челзи ми е многу мала, скоро никаква.

значи моментално без никаков трансфер тимот би изгледал вака некако
----------------------------Чех-----------------------------------

Босингва-----Бане/алекс-----Тери-----------Е.кол

---------------Есиен-----Микел---Лампард

анелка-----------------------------------------Малуда
--------------------Дрогба-------------------------------

ХОРОР:nesvest:

На местото на Анелка би го ставил Калу :vozbud:

Матич утре ќе биде во Македонија, поточно во мојот град, требаше да ме запознаат со него, ама најверојатно нема да бидам тука ;(

Матиќ мислам дека има потекло од едно гостиварско село,Пожаране.

Јеа не знам тоа, но знам дека ќе биде во Кавадарци :P

Не знам Матич кај бил и кај ќе биди, ама неговата брзина во играта е доволна за Серија А. Можеби.
Не и за Англија.

дечки дали во почетнава фаза од СП ве има импресионирано некој фудбалер кој има шанси да се покажи кај нас??
мене ко сите дрва ми изгледаат :toe:

дечки дали во почетнава фаза од СП ве има импресионирано некој фудбалер кој има шанси да се покажи кај нас??
мене ко сите дрва ми изгледаат :toe:
Таиво и Енејама. За резервен голма вториов. :kesa:

Тешко на клуб ако чека некој да се покажи на СП за да го земи. Рибери беше тешко гомно вчера, па то не значи дека не е играчиште.
Помирете се, Челзи има максимум едно салам засилување летово, можеби ни тоа едно. Пополнување број ко Бенајун не го сметам за такво. Салам засилување значи да смени нешто, да дај нова димензија на играта на Челзи.

лев бек не ни треба. таиво е добар, има шут, има сила, добар е во одбрана, ама покрај кол неочекувам да да заигра стандардно + го имаме жирков и фереира на таа позиција :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom