Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нааароде народеее, чууууујте и почујтееее.....
http://sportdenes.com/index.php?opt...061:-51-&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
А да си го стаеме Дрогба на трансфер листа, и да си земеме 102 милиони, а? :)

Муабетот беше дека Торес многу е веројатно дека ќе дојде во Реал или Барса (кога пишував во моментот не ми текна дека пред Ливерпул играше во Атлетико) ноу харт филингс :)

Балак бе ееееј, Балак. Се согласи човекот за пониска плата, и глупациве пак го отфрлија.
Баш би сакал да оди во Манчестер или Ливерпул (мразам шо го кажувам ова) и да ни го ископа пола среден ред, за да видат овие од управата шо играч пропуштија. И сеа ако има тепачка, кој ќе се тепа за нас :( Дрогба и Тери :( ок де и Алекс и Бане се крупнички... И Анелка има широки рамења. И Калу е црн :icon_mrgr

П.С. Даворе, Челзи ќе направи обид од 25м за Швајнштајгер :)
А дали ќе прифатат таа сума (читај, нема да ја прифатат) и дали ќе се договорат со швабите за едно 30-35м тоа е друго. А дали ќе сака да дојде Швајнштајгер тоа е трето.

П.П.С. Туре во Сити

П.П.П.С. Ќе го сисаме летово

П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај се видело да се прави чистка, а да се нема обезбедено ни 1 ново засилување жити се

Абе доста песимизам веќе.
Немојте после да ставате аватари од новите засилувања,кога ќе заврши светсково...:tv:

И мене Балак ми беше еден од поомилените и за него највеќе ми е криво,ама ај.Идиотска управа имаме,тоа е факт!
Плус сега читам Анелка ќе потпишел нов двегодишен договор...кој ќе го гледа уште 2 години бе,мамето негово.

Да Ви кажам искрено, воопшто не се надевам на засилувања. Ќе се мачиме со играчите што ги имаме. Само полека полека во прв состав ќе почнат да влагаат некои од младичите. Па со Господ напред...

Toj aшљакот ве донесе тука каде што сте :)

Ашљакот само го забрза процесот. Од тим кој што се борел во втората лига (80-тите) стигна до клуб што се бори за висок пласман. Кога дојде Абрамович само инвестираше за побрзо да дојде периодот кога Челзи ќе се бори за прво место. А тој период секако ќе дојдеше (порано или покасно).

Ви го читам муабетов, и гледам дека и кај вас префанала модава (од кај нас) за НЕкупување на играчи? За ПЛ многу нема да се одрази, јас не јадам и ти не јадеш, ама можно е во Европа Англиските тимови да ги изедат...

Ашљакот само го забрза процесот. Од тим кој што се борел во втората лига (80-тите) стигна до клуб што се бори за висок пласман. Кога дојде Абрамович само инвестираше за побрзо да дојде периодот кога Челзи ќе се бори за прво место. А тој период секако ќе дојдеше (порано или покасно).

Абе што е важно тој направи нешто добро за клубот што го сака, и вие навивачите немате право да го навредувате за ситници како оваа.

Да да ...Во 2050.....абе тој ве донесе до нас горе...иначе ке бевте просечен тим како до 2003.....Рака на срце, зборувам за минатото...не за сегашноста.....

Поздрав

А,тој Керол од Њукасл викаат дека е огромен талент
Единствен вистински талент е то шо е Англичанец. :kesa:
Инаку тука се со Ди Санто, стапој.

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-38-45&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
хунтерлаар во челзи ?
27 години има,20 милиони максимум ни цент повеќе...
Дури тогаш ќе видите колку вреди Калу. :pos2:

П.П.С. Туре во Сити

П.П.П.С. Ќе го сисаме летово

П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај се видело да се прави чистка, а да се нема обезбедено ни 1 ново засилување жити се
....................................

П.П.С. Туре веќе е во Сити.
П.П.П.С. Летово нема да го сисаме. Освен можеби, од Ајакс. Од август натаму, не знам, можно е и да „го сисаме“ и нешто друго „да му прајме“.
П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај Челзи

Дривер и Карол и двајцата се докажани таленти..
:pos2:

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-21-50&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
Анелка ќе го продолжи својот договор за 2 години..
Па фала Богу, каде без тоа чудо?!

Абе доста песимизам веќе.
Немојте после да ставате аватари од новите засилувања,кога ќе заврши светсково...:tv:

Плус сега читам Анелка ќе потпишел нов двегодишен договор...кој ќе го гледа уште 2 години бе,мамето негово.
Не, дебелиов не го тргам. Барем дур не ги видам „новите засилувања“, кога можеби ќе го тргнам и него.

Анелка ја држи играта на Челзи бре, каков-таков, нема подобар за тоа. А нема ни да има во блиска иднина.

Toj aшљакот ве донесе тука каде што сте :)
Тоа не го менува фактот дека е „ашљак“. Само тро е подизделкан, па ќе видиме кај води овај чуден момент за Челзи, за кој сум крајно воздржан.

На сајтот на Фенербахче имаше известување дека Мирослав Сточ е нивни играч за наредни четири години откако се договориле со Челзи. Сега падна сајто нешто, ќе видиме шо е работата.
Далеку од некој кој го обожавам е Сточ, ама пореална замена за Џо Кол во вакви услови, не гледам. Ако и тој е готов, не само шо сум воздржан, туку не знам и шо да мислам за ова шо се случува. Особено кога најголемото засилување е веќе познато - Есиен. :kesa:

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19904

stoch.png

Мој коментар....

Attachments

• stoch.jpg
    stoch.jpg
    30,2 KB · Прегледи: 6
значи моментално без никаков трансфер тимот би изгледал вака некако
----------------------------Чех-----------------------------------

Босингва-----Бане/алекс-----Тери-----------Е.кол

---------------Есиен-----Микел---Лампард

анелка-----------------------------------------Малуда