В
Вори
Гостин
Нааароде народеее, чууууујте и почујтееее.....
http://sportdenes.com/index.php?opt...061:-51-&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
А да си го стаеме Дрогба на трансфер листа, и да си земеме 102 милиони, а?
Муабетот беше дека Торес многу е веројатно дека ќе дојде во Реал или Барса (кога пишував во моментот не ми текна дека пред Ливерпул играше во Атлетико) ноу харт филингс
Балак бе ееееј, Балак. Се согласи човекот за пониска плата, и глупациве пак го отфрлија.
Баш би сакал да оди во Манчестер или Ливерпул (мразам шо го кажувам ова) и да ни го ископа пола среден ред, за да видат овие од управата шо играч пропуштија. И сеа ако има тепачка, кој ќе се тепа за насДрогба и Тери
ок де и Алекс и Бане се крупнички... И Анелка има широки рамења. И Калу е црн :icon_mrgr
П.С. Даворе, Челзи ќе направи обид од 25м за Швајнштајгер
А дали ќе прифатат таа сума (читај, нема да ја прифатат) и дали ќе се договорат со швабите за едно 30-35м тоа е друго. А дали ќе сака да дојде Швајнштајгер тоа е трето.
П.П.С. Туре во Сити
П.П.П.С. Ќе го сисаме летово
П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај се видело да се прави чистка, а да се нема обезбедено ни 1 ново засилување жити се
Абе доста песимизам веќе.
Немојте после да ставате аватари од новите засилувања,кога ќе заврши светсково...:tv:
И мене Балак ми беше еден од поомилените и за него највеќе ми е криво,ама ај.Идиотска управа имаме,тоа е факт!
Плус сега читам Анелка ќе потпишел нов двегодишен договор...кој ќе го гледа уште 2 години бе,мамето негово.

Дрогба и Тери