Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечки не правите тема за дербито??
најважен натпревар ни е сезонава:toe:

Немој некој да чепнал тема за дербито..Од сите дербија отворени оваа сезона за нас(јас ги отворив-2 отвори тој пацерот од манчестер) сите ни се победи...КО МУЊА СУМ...СРЕЌА НОСАМ :pos2::helou::baeh::back::nenene:

Јас официјално песимиста сум за во недела:kesa:
Ме фаќа страв у п.м...

Немој некој да чепнал тема за дербито..Од сите дербија отворени оваа сезона за нас(јас ги отворив-2 отвори тој пацерот од манчестер) сите ни се победи...КО МУЊА СУМ...СРЕЌА НОСАМ :pos2::helou::baeh::back::nenene:

готово ти направи и никој друг

:pos2:

А да си се најдете на мсн? :back:

Доволно е Манчестер да не го победи Сандерленд, без разлика на резултатот од нашиот натпревар.

А да си се најдете на мсн? :back:

Доволно е Манчестер да не го победи Сандерленд, без разлика на резултатот од нашиот натпревар.

искрено не верувам дека стив брус ќе напни против неговиот поранешен тим:toe:

Го сакам Агуеро , само се плашам да не продолжи да игра како што игра моментално. Ама мислам дека ќе се препороди во Челзи. И 40 милиони , многу е , кај му е паметот на Абрамович? Ова лето ми личи дека пак кој ќе стигне ќе му зема колку сака.

Го сакам Агуеро , само се плашам да не продолжи да игра како што игра моментално. Ама мислам дека ќе се препороди во Челзи. И 40 милиони , многу е , кај му е паметот на Абрамович? Ова лето ми личи дека пак кој ќе стигне ќе му зема колку сака.

Моментално не е во најдобра форма...и дај Боже ако дојде тие пари 10 пати да ги оправда:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom