Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
дечки не правите тема за дербито??
најважен натпревар ни е сезонава:toe:
Немој некој да чепнал тема за дербито..Од сите дербија отворени оваа сезона за нас(јас ги отворив-2 отвори тој пацерот од манчестер) сите ни се победи...КО МУЊА СУМ...СРЕЌА НОСАМ :pos2::helou::baeh::back::nenene:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Јас официјално песимиста сум за во недела:kesa:
Ме фаќа страв у п.м...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Немој некој да чепнал тема за дербито..Од сите дербија отворени оваа сезона за нас(јас ги отворив-2 отвори тој пацерот од манчестер) сите ни се победи...КО МУЊА СУМ...СРЕЌА НОСАМ :pos2::helou::baeh::back::nenene:
готово ти направи и никој друг

:pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
А да си се најдете на мсн? :back:

Доволно е Манчестер да не го победи Сандерленд, без разлика на резултатот од нашиот натпревар.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
А да си се најдете на мсн? :back:

Доволно е Манчестер да не го победи Сандерленд, без разлика на резултатот од нашиот натпревар.
искрено не верувам дека стив брус ќе напни против неговиот поранешен тим:toe:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Го сакам Агуеро , само се плашам да не продолжи да игра како што игра моментално. Ама мислам дека ќе се препороди во Челзи. И 40 милиони , многу е , кај му е паметот на Абрамович? Ова лето ми личи дека пак кој ќе стигне ќе му зема колку сака.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Го сакам Агуеро , само се плашам да не продолжи да игра како што игра моментално. Ама мислам дека ќе се препороди во Челзи. И 40 милиони , многу е , кај му е паметот на Абрамович? Ова лето ми личи дека пак кој ќе стигне ќе му зема колку сака.
Моментално не е во најдобра форма...и дај Боже ако дојде тие пари 10 пати да ги оправда:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom