Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По низата пцовки и вулгарни зборови од кои ми се повраќа, нема ни да можеш да се уклучиш. Четири месеци бан од форум, плус бан од секоја тема на Челзи. Ги премина сите граници.

Три дена бан од форум.

Поарно е вака изладени, не?

Јас ќе почекам до вечер да дискутирам ко човек, да ја оладам главата со туш и пиво, а не да лечам фрустрации на форум.
Шо се занесуваш ти?
После ваква утакмица ко да не знајш како му е на детето.

Fantom ''Respect'' за потегот. Редно беше тие фрикови да се тргнат од форумов. Вистински Челзи фан е онај кој навива и верува во тимот и кога губи

Не сум инспектор да барам постови каде и против нас имаат пцуено или вулгарно изразувано ама ај.Што е многу мноогу.Месец дена е бан се друго е претеризам.

По 3-4 дена за Фантом-от е резервирана една цела страна за мултицитат - ДА СИ ЗНАЈТЕ.... мене искрено ќе ми недостига неговиот сарказам :smir:

инаку Сити со понуда за Џо од 180к неделно.... :raz: јас мислам дека го губиме на лето - само незнам дали да бидам среќен или разочаран

Фантом/х си е прав со неговиот сарказам поправеден фан нема на форумиве...
А за Џо искрено жал ќе ми биде иако не игра на ниво мислам дека треба да остане.

Фантом/х си е прав со неговиот сарказам поправеден фан нема на форумиве...
А за Џо искрено жал ќе ми биде иако не игра на ниво мислам дека треба да остане.

Незнам што да речам жалосно е,Фантом Х и Давор е жалосно да се банираат поради фактот дека пцуеле а сите на таа нервоза би го направиле,а уште по жалосно е дека ги банира навивач на Челси..

Незнам што да речам жалосно е,Фантом Х и Давор е жалосно да се банираат поради фактот дека пцуеле а сите на таа нервоза би го направиле,а уште по жалосно е дека ги банира навивач на Челси..

Жалосно е Давор да не е баниран. Мислам дека fantomX намерно идеше на бан...

Ја мислев фанотмонХикс е баниран ради електричната столица па ке глеав да му се тргне банон, али тек после видов обезглавени и обесени фаци и слично, јебига момци, шо е многу многу е, макар и што истово доаѓа од член кој до сеа немам видено како крши некое правило на форумов.

А за Давор ? Дај не зезајте, се кладам дека 80% од негови постови каде колне мајки на други членови на теми и самиот бара бан не сте прочитале, свесно е детето дека одамна требаше да иде на перманентен, и пак истата приказна си ја тера, и пак со истите свои барања за бан.

Ае ...

Ја мислев фанотмонХикс е баниран ради електричната столица па ке глеав да му се тргне банон, али тек после видов обезглавени и обесени фаци и слично, јебига момци, шо е многу многу е, макар и што истово доаѓа од член кој до сеа немам видено како крши некое правило на форумов.

А за Давор ? Дај не зезајте, се кладам дека 80% од негови постови каде колне мајки на други членови на теми и самиот бара бан не сте прочитале, свесно е детето дека одамна требаше да иде на перманентен, и пак истата приказна си ја тера, и пак со истите свои барања за бан.

Ае ...

Бан 4 месеци ако пцуе си има санкции кои би требале да бидат 3 недели максимум,а да закачеше уште некој војник така цела година ќе имаше бан?

25258_382718316193_599401193_4009943_6306471_n.jpg

Доживотни педери сосве навивачи и тако даље

Бан 4 месеци ако пцуе си има санкции кои би требале да бидат 3 недели максимум,а да закачеше уште некој војник така цела година ќе имаше бан?
3 недели ? Давор до сега, минимум 3 перманентни требаше да јаде, ја незнам зашто е на 4 месеци ставен ..
За Ф.Хикс, 3 дена се таман, се согласувам со оние кои го ставиле на бан и истерале со таква одлука.

п.с. Темава е за Челзи, вие, чегевари, си добивте објаснувања што како и зашто, терајте си со онтопик. :wink:

Ае ...
Не му е прв пат ама не е само тој на форумов што пцуе гарант.

Не сум инспектор да барам постови каде и против нас имаат пцуено или вулгарно изразувано ама ај.Што е многу мноогу.Месец дена е бан се друго е претеризам.

Има има не се секирај за тоа...

Шо се занесуваш ти?
После ваква утакмица ко да не знајш како му е на детето.

и јас бев нервозен па не го покажав гневот..

Ае ...

За ДАвор заслужено банот

Не му е прв пат ама не е само тој на форумов што пцуе гарант.

Идеме напред :smir:

Барем од фан клуб Челзи одбанирајте го.Белким после 4 месеци ќе се врати попаметен.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom