Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман на ташаков ми се качија више! А тие 10 автогола што имаат предност ние за тоа треба да се жалиме...
Tребело да направат група и кога играа со арсенал кога му досудија непостоечки пенал на руни и кога играа со сити кога имаше продолжение повеќе отколку што требаше, плачковци :pos2:

:helou:

Aston Villa
FA CUP 1/2 final
Wembley
17:00
Saturday 10 Apr 2010
Само ќе кажам очекувам лесен премин во финале и освојување на првата титула сезонава(добро сеа ако не ги рачунаме тие 2-те купчиња првата во америка,а вторава во комјунити шилдов...)Очекувам лесен натпревар 5-0 доста ќе биде...

Само ќе кажам очекувам лесен премин во финале и освојување на првата титула сезонава

После крајот на ПЛ е финалето е после тоа така да фактички тоа ќе ни биде втора титула,секако ако го усвоиме купот и ПЛ.

ФА купот веќе е наш , па сега се бориме да ја задржиме титулата , а не допрва да го освоиме.

http://www.sportdenes.com/index.php...21-28-44&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4

Голот од офсајд да, ама на голот на Македа заборавиле да му додадат СО РАКА!

Колку само е жалосно (ама и интересно) кога медиумите се вака пристрасни, особено нашиве дебилски :back:
Кој медиум? :pos2:

http://www.eatsleepsport.com/chelsea/striker-frustrated-by-chelsea-role-1047384.html

Нека не се игра дебелиов,две утакмици по ред на клупа го игра царов.
Ќе се наљути па ќе замине...
Никој не го зема, уживај. Освен Милан, ама за беспари не го даваме.

http://www.eatsleepsport.com/chelsea/blues-plan-32m-double-swoop-1045438.html
:nenene:

Немаат искуство во ЛШ, а за ПЛ можда би ни биле корисни
Пиенар а? А сепак Донован....? :icon_mrgr

Вила на Вембли значи....
Па јас се уште сметам дека оваа екипа не е способна за освојување на трофеи во иста сезона, особено без една цела одбрана до крај на сезоната + Есиен, па според тоа очекувам пораз од Вила, секако, ако имаме сериозна намера за Премер Лига, пошто за мене неочекувано испаднаа и Арсенал и особено Јунајтед од ЛШ, што значи дека преку ноќ Челзи е тимот со плус натпревари, а не споменативе екипи. :toe:

манчестер отпадна што значи се заоштрува борбата за титулата:toe:

Им падна моралот на Манчестер барем така гледав второ полувреме,заморот си го направи своето... Можеа да се пласираат ама ете среќата не ги послужи до крај и не ги искористија сите шанси. Од нив очекувам кикс или со Тотенхем или со градскиот ривал Сити. Од нас мислам дека со Ливерпул ќе биде мрсно ама ќе поминеме и со нив само против помаливе не сакам кикс со Болтон и си Виган играме дома посебно овие вториве треба да ги здробиме зошто не зезнаа пред 2 сезони и тоа гадно(Хески педерот):wink:

Кој медиум? :pos2:

Никој не го зема, уживај. Освен Милан, ама за беспари не го даваме.

Пиенар а? А сепак Донован....? :icon_mrgr

Вила на Вембли значи....
Па јас се уште сметам дека оваа екипа не е способна за освојување на трофеи во иста сезона, особено без една цела одбрана до крај на сезоната + Есиен, па според тоа очекувам пораз од Вила, секако, ако имаме сериозна намера за Премер Лига, пошто за мене неочекувано испаднаа и Арсенал и особено Јунајтед од ЛШ, што значи дека преку ноќ Челзи е тимот со плус натпревари, а не споменативе екипи. :toe:

Само 1 натпревар повеќе.

Само 1 натпревар повеќе.
И то куп-полуфинале против Астон Вила. Не дај Боже па и продолженија да има. А непобедување против Болтон во вторник значи губење реални шанси за титула. :toe:

iojmmv.jpg

Сликава на наш фан е:baeh:

Ме плаши тоа што по натпреварот со Астон Вила,Манчестер Јунајтед најверојатно ќе победи,и ќе води со 1 бод,па ние кога ќе го играме дуелот со болтон во вторник,ќе имаме голем притисок,а знаеме како играме под притисок...Тоа ме плаши највеќе...Ама ај да веруваме во момците.Сепак ние сме Челзи!!Само едно прашање...Каде се игра дуелот со Астон Вила,и каде со Болтон...поздрав.:smir:

Ме плаши тоа што по натпреварот со Астон Вила,Манчестер Јунајтед најверојатно ќе победи,и ќе води со 1 бод,па ние кога ќе го играме дуелот со болтон во вторник,ќе имаме голем притисок,а знаеме како играме под притисок...Тоа ме плаши највеќе...Ама ај да веруваме во момците.Сепак ние сме Челзи!!Само едно прашање...Каде се игра дуелот со Астон Вила,и каде со Болтон...поздрав.:smir:

Минимум 50 пати е кажано дека со АВ се игра на Вембли, а со Болтон играме дома.

Инаку, Нани земал лекции од Џо за давање голови со пета, а ВдС бегал од часови кај Чех ;)

Исто и мене.
Глупо е коа иаме заостаната,а играме со притисок и со императив МОРА да се победи,тоа е заебано.

Со Астон Вила играме на неутрален а со Болтон дома затоа мора да победиме и да докажеме дека сме зрели за титула(позрели во години не нема) ако играме со Деко и Лампард во средината,Микел позади нив и Кол и Малуда на крила мислам дека нема да кикснеме... Напад би сакал Ањелка
иако многу ја дупи сепак против мали екипи дава голови.

Да веруваме во момците сепак...
Come on Chels!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom