Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
the shit is about to get real:toe:
манчестер отпадна и сега ќе се фокусира само на ПЛ,
што значи дебелиот мора да го повтори почетниот успех што го имавме сезонава + мораме да го тепаме ливерпул и да се надеваме на уште 1-2 кикса на манчестер
искрено најмногу ќе ме изнервира ако ливерпул не заеби оваа год.
одиме до крај
BLUE IS THE COLOUR.......

Астон Вила е во очајна форма моментално. А Болтон ги тепавме 0-4 на гости , па за дома ич не праам муабет.

Со Астон Вила играме на неутрален а со Болтон дома затоа мора да победиме и да докажеме дека сме зрели за титула(позрели во години не нема) ако играме со Деко и Лампард во средината,Микел позади нив и Кол и Малуда на крила мислам дека нема да кикснеме... Напад би сакал Ањелка
иако многу ја дупи сепак против мали екипи дава голови.
Да, лани :helou:

Абе шо го дрвите за Манчестер, ние водиме (макар само 2 бода) и доколку ние не киксаме шо и да прави како и да прави Манчестер нема да не помине.

На крај краева без Руни играат ебаго, да не мислите Овен и Митката да го заменат?

дали есиен има шанса да заигра сезонава?
батката сега ни е најпотребен:toe:

Мислам дека не.А,и да заигра,додека ја врати формата ќе заврши сезоната.Плус да не ризикуваме.Што е сигурно,сигурно е.
Да му ја ебам мајката на селекторот од Цигана!

Наредниве два натпревари исто така ни се од огромно значење.Ако ги тепаме лешперите од Бирмингем,тогаш играме во финале во најпрестижниот куп во Англија,ФА Куп!
После заостаната со Болтон дома.Првата ги тепавме таму,се надевам дека ќе го повториме истото.

iojmmv.jpg

:vozbud::vozbud:

време анелка да распали со голови:zlo:

Ја би реков невреме!Тапа е,џабе прајме муабет.Добро почна,ама лошо заврши.
8 гола има сезонава во ПЛ,ако не се лажам.Белети појше од него има,што се вика.
Го газат годините,тапа е во напад,не знае да створи шанса,едвај се влече по терен.Нека заврши сезонава и нека крши глава во ПСЖ или во некоја друга француска екипа.

Па тоа е...му ја намалија платата ...:tv::vozbud:

Ни таа што ја зема моментално,не ја заслужува.Лани барем беше најдобар стрелец,годинава е обичен камен и ништо повеќе од тоа.Искрен да бидам,ни треба напаѓач за наредна сезона.
Дрогба уште 1-2 евентуално,Анелка не ни го рачунам,Калу е просек,за Стариџ неам некој посебен коментар,ќе видиме како ќе се развива,исто и за Борини,мада од такви играчи и не очекувам којзнае што.

Ја да сум ко Арнесен,се насочувам прво кон Агуеро.Ако нејќе тој,идеме на Џеко или Игуаин(евентуално Пато).Ни требаа млади играчи,кои се желни за успеси,а не презаситени кои веќе не ги боли кур дали ќе победат или ќе изгубат,ги боли кур колку плата ќе земат на крајот од работната недела.

Chelsea FC

Chelsea v Bolton Wanderers
Tottenham Hotspur v Chelsea
Chelsea v Stoke City
Liverpool v Chelsea
Chelsea v Wigan Athletic

Man UTD

Blackburn Rovers v Manchester United
Manchester City v Manchester United
Manchester United v Tottenham Hotspur
Sunderland v Manchester United
Manchester United v Stoke City

Arsenal

Tottenham Hotspur v Arsenal
Wigan Athletic v Arsenal
Arsenal v Manchester City
Blackburn Rovers v Arsenal
Arsenal v Fulham

Еве ги постирав сите натпревари до крајот на сезоната на најголемите конкуренти за титулата.
Па Челзи игра 3 утакмици на домашен терен за разлика од Јунајтед и Арсенал, но останатите 2 кои ги играме во гости се тешки и тоа како. Неможам да издвојам ни да кажам дека некоја од овие 3 екипи има најлесен распоред до крајот. Можеби според некои Челзи го има најлесниот распоред поради 3те утакмици на домашен терен, според друг Арсенал или Манчестер. Еднинствено за Челзи според мене заебано може да биде гостувањето кај Ливерпул(Тотенхем мислам дека ќе ги добиеме), додека Јунајтед гостуваат кај Сити, каде што мислам дека Сити би победил. Исто така Сити можат да им создадат и тешки маки на Арсенал, кои пак со сигурност ќе имаат и многу тешка утакмица со Тотенхем во гости.
И да не заборавиме дека Тотенхем и Сити(можеби и Ливерпул) ќе се борат за "големото" 4то место кое води до квалификациите во ЛШ, па можат да им нанесат најголеми маки на конкурентите за титулата.
:toe:
Не знам што друго да кажам освен НЕКА НИ Е СО СРЕЌА!:smir:

Манчестер сигурно барем една ќе киксне во 5 кола.
Ние имаме исто така прво на кикс,ај да речеме со Ливерпул.
Болтон,Виган и Стоук би требало да ги тепаме,на домашен терен.
Со Тотенхем ќе биде,повуци-потегни.Ептен заебана ситуација.
Манчестер не поминува лесно со Сити,гарант,а исто така и со Тотенхем.

Манчестер сигурно барем една ќе киксне во 5 кола.
Ние имаме исто така прво на кикс,ај да речеме со Ливерпул.
Болтон,Виган и Стоук би требало да ги тепаме,на домашен терен.
Со Тотенхем ќе биде,повуци-потегни.Ептен заебана ситуација.
Манчестер не поминува лесно со Сити,гарант,а исто така и со Тотенхем.
Дај Боже ич да не помине :icon_mrgr

Тотенхем би требало да го победиме , а Ливерпул ако уште се борат за 4 место , тогаш тешко ќе биде , а ако немаат шанси , тогаш лесно ќе ги победиме.

И да , треба напаѓач. Мене ми личи дека Игуаин не го даваат лесно , ама Бензема , ако дојде во Челзи ќе стане новиот Руни.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom