Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше офсајд од Џо.

На гол-разлика сме појаки од Јунајтед....сега уште на бодој треба.... :kesa:

Честито победа!

:chelseafan:

Песимист сум
а да го тепавме блебурн сеа ќе бевме први.гниди ни едни.

Супер победа за самодоверба, браво. Да се надеваме дека ова позитивно ќе се одрази во следните натпревари.

Тогаш поважно е кој појќе има даено голој, отколку примено. А Челзи има појќе. Само....бодој има помалку. :turn:

Може ПЛ ќе почне со она маалско правило, 3 корни, пенал, само малку модифицирано. +3 гол разлика, бод :pos2:

Cestito postena petarda....Frankie...:nesum:

Може ПЛ ќе почне со она маалско правило, 3 корни, пенал, само малку модифицирано. +3 гол разлика, бод :pos2:
Пак сме со помалку. :kesa:
Уствари сега бе не е кај нас притисокот, ние бркаме, ние ќе го притискаме Јунајтед....ајој, од самава помисла на ова ми се повраќа. Les Miserables, во права смисла на зборот. :toe:

Малуда кога му се игра ја раздвижува играта , и победуваме. Денес Џо многу се трудеше и штета што не даде гол , ама и вака е добро , ако продолжи вака следната сезона нема да има потреба од ново крило. И Лампард многу се трудеше после Блекбурн , и на крај му се исплатеше. Дрогба почна да мисли дека треба да го стигне Руни. А башка Руни нешто се збори дека имал проблеми со коленото , па ако он неможе да игра , отиде Јунајтед. Ама проблем е и Дрогба ваков , пошто мисли само на себе. Фала богу да му текне на Анчелоти дека во Анелка е проблемот. Сега имаме најдобра гол разлика , најмногу голови дадено , само уште бодови. Во ПЛ , а и секаде , бодовите се први , после гол разлика , а после број на дадени голови. Па сега видете кај сме.

Ако Ешли се врати до Ливерпул , доволен ќе биде за победа.

Пак сме со помалку. :kesa:
Уствари сега бе не е кај нас притисокот, ние бркаме, ние ќе го притискаме Јунајтед....ајој, од самава помисла на ова ми се повраќа. Les Miserables, во права смисла на зборот. :toe:
Многу работи ќе се знаат по 3 април ама јас мислам дека до крај нема да се знае ама баш ништо и дека повторно последно коло ќе одлучува за титулата:toe:

Малуда кога му се игра ја раздвижува играта , и победуваме. Денес Џо многу се трудеше и штета што не даде гол , ама и вака е добро , ако продолжи вака следната сезона нема да има потреба од ново крило. И Лампард многу се трудеше после Блекбурн , и на крај му се исплатеше. Дрогба почна да мисли дека треба да го стигне Руни. А башка Руни нешто се збори дека имал проблеми со коленото , па ако он неможе да игра , отиде Јунајтед. Ама проблем е и Дрогба ваков , пошто мисли само на себе. Фала богу да му текне на Анчелоти дека во Анелка е проблемот. Сега имаме најдобра гол разлика , најмногу голови дадено , само уште бодови. Во ПЛ , а и секаде , бодовите се први , после гол разлика , а после број на дадени голови. Па сега видете кај сме.

Ако Ешли се врати до Ливерпул , доволен ќе биде за победа.
Само на ова се надевате а?:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom