Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога требаше на 1 никаков Манчестер не му се одлепивме сеа се крстите на победи до крај сезона. Каква титула бе луѓе, молете се да избориме место за ЛШ.

Сеа треба Роман до крај сезона овие 1-2 месеци да не им даде плата, па ако има некој лице и муда нека го тужи за прекршување на договорот

Имате место у ЛШ. Третиот мислам дека директно оди во ЛШ:)

Дефинитивно ако не се избркаат едно 6-7 играчи,како Деко Балак Белети Фереира и да не набројувам,а притоа да се купат едно 3-4 играчи квалитетни млади и добри,тогаш ништо не прајте.

Треба да се прави чистка во првиот тим, ова се само резерви кои и немаат позначајно влијание во сезонава. Ок, можеби заебале за некои натпревари, но главната вина треба да се бара кај стандардните, бидејќи тие се оние кои ја прават играта, кои мора секогаш да се мотивирани, максимално борбени, фокусирани... Јасно дека овие болдираниве мора да си одат, но мора и ремонт во првиот тим, вака не иде веќе. По ремито со Блекбурн ме рокна глава ептен, али полека веќе почнувам да се помирувам со тоа дека нема да ја освоиме титулата, така да во наредните натпревари се надевам на помали главоболки.

Кој нормален тренер прави измена во 90та минута при резултат од 1-1?

И мене ептен ми дое чудно тоа..али немавме никаква игра..уште 30 мин да имаше џабе ќе беше,немаше да дадеме гол....за титулата рано е да се збори...

Кога требаше на 1 никаков Манчестер не му се одлепивме сеа се крстите на победи до крај сезона. Каква титула бе луѓе, молете се да избориме место за ЛШ.

Сеа треба Роман до крај сезона овие 1-2 месеци да не им даде плата, па ако има некој лице и муда нека го тужи за прекршување на договорот
За ова си во право, и кога беа Јунајтед во најслаба форма, Челзи тоа не го искористи и сега може да им се удри од глава!
Но има уште за играње и ништо не е готово, се ќе се одлучува последно коло!

Не знам веќе ми е мака да ги гледам,озбилно.место ќе избориме веројатно,ако тој наказата од тренер не заебе работа.колку сме слапи само лелелелеллеле

Јас стварно не глеам што толку лошо прави Анлелоти, ај појасни ми ако не те мрзи може и јас ќе бидам убеден дека он е кривецот за све што се случува моментално и дека воопшто не си ја врши работата како што треба.

Има некој што знае кога се враќа Есиен и дали воопште се враќа ?

И мене ептен ми дое чудно тоа..али немавме никаква игра..уште 30 мин да имаше џабе ќе беше,немаше да дадеме гол....за титулата рано е да се збори...

Ма кого и да ставеше во игра дали ќе сменеше нешто чисто сумњам ... Џо Кол ? Старидџ ?

Но има уште за играње и ништо не е готово, се ќе се одлучува последно коло!

03 Април Сабота 13:45h ќе се знаат многу работи дали Челзи ќе остане во трка за титула или ќе се води измеѓу Арсенал и Манчестер.

Секако ако Челзи победи во дуелите против Портсмут и Астон Вила.

Јас стварно не глеам што толку лошо прави Анлелоти, ај појасни ми ако не те мрзи може и јас ќе бидам убеден дека он е кривецот за све што се случува моментално и дека воопшто не си ја врши работата како што треба.

Има некој што знае кога се враќа Есиен и дали воопште се враќа ?

Ма кого и да ставеше во игра дали ќе сменеше нешто чисто сумњам ... Џо Кол ? Старидџ ?

03 Април Сабота 13:45h ќе се знаат многу работи дали Челзи ќе остане во трка за титула или ќе се води измеѓу Арсенал и Манчестер.

Секако ако Челзи победи во дуелите против Портсмут и Астон Вила.

Не е крив Анчелоти туку овие у напад се криви,освен Дрогба ја не верувам дека друг некој во моментов може да даде гол..Анелка,Џо Кол,Лампард ма све у резерви треба да се стаи..Назад сме доста добри али средниот ред и нападот узас...Есиен фали многу али ни треба и некој друг со ќе создава добри акции а ние таков неамееееее!!

Иначе Есиен не верувам дека ќе се врати набргу..

А за ставање и Меси да ни играше неверувам дека ќе дадевме гол..
Со Портсмут сигурно иаме 3 бода и доаѓаме на -1 од Ман,али со Астон Вила ќе биде малче тешко,добра екипа се..Ќе биде интересно се до крајот .

ova ne trebase.. ali sepak za mene Chelsea se favorit za titulata posto mozat sega celosno da se svrtat kon osvojuvanje na titulata vo anglija a manchester i arsenal treba uste vo shampion ligata da nastapuvaat taka da polesno ke bide za chelsea

ova ne trebase.. ali sepak za mene Chelsea se favorit za titulata posto mozat sega celosno da se svrtat kon osvojuvanje na titulata vo anglija a manchester i arsenal treba uste vo shampion ligata da nastapuvaat taka da polesno ke bide za chelsea

Челзи имаат настапи и во ФА купот :smir:

Ако има поголем дебил од овој Анчелоти еве ве..:tapp:
Го става Стариџ во игра во 89 како да има водство,па да загуби некој секунд/минут од времето..
После примениот гол некако чудно ми делуваја играчиве,трчаја како муви без глава да неможат гол да дадат!
Па така да едноствано може да кажам..ЗБОГУМ ТИТУЛО!!!

Не викам дека Челзи нема да освои ама ова е вистина:
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...ave-the-desire-to-win-the-Premier-League.html

Да , точно дека немаат желба за титула , ама не се они криви. Абрамович е крив. Наместо да им даде по 30 000 неделна плата , па да видат како е , он по 150 000 фунти неделно им дава , и играчиве ги заболе за титула. Дури и тешко им е да потрчаат на терен за да ги заработат платите , а не па да играат и да се борат за титула.

Сега следува нерешено со Портсмут , 0-0 со Астон Вила , пораз од Манчестер , и по уште еден пораз од Тотенхем и Ливерпул. Другите натпревари до крај на сезонава очекувам победа.

Бане се повреди
Chelsea се повторно во нова незгода откако Branislav Ivanovic се повреди на последниот натпревар и има мала повреда на коленото.

U upravi Čelsija nezadovoljni zbog eliminacije iz Lige Šampiona.
abramovic-velika12113020100318083717.jpg
Kako prenose lokalni mediji, igrači Čelsija nisu nikada videli tako pobesnelog Romana Abramoviča, koji je bio veoma razočaran svojim timom nakon elminacije iz najelitnijeg takmičenja.
Jedna osoba, koja je prisustvovala sastanku, je izjavila da nikada nije videla Abramoviča tako ljutog.
"Roman nije mnogo pričao, ali iz onoga što je rekao i po njegovim pokretima tela moglo je da se zaključi da je veoma besan. Niko nije očekivao da će tri najbitinija čoveka u klubu da sazovu sastanak", izjavila je ta osoba.
"Najpričljiviji je bio Tenenbaum, ali to je više bilo vikanje nego priča. On je rekao sve što je Abramovič izostavio. Sastanak je trajao gotovo dva sata. Priča je bila fokusirana samo na igrače, trenere, pa čak i medicinsko osoblje, tako da se, po završetku sastanka, niko nije osećao bezbednim", dodala je.

Најголемата вина треба да се бара во газда Роман Абрамович кој го отпушти Жозе Мурињо.
Но ретко кој си ја признават својата вина.

слушајте,ојте да гласате за есиен за најдобар деструктивец на спортски.мк зш ке го стигнит флечер от со му бегавме многу сега се доблизи,друго немам со да писам многу сум нервозен за то вцера со еден блекбурн да не се мојт да се победит речиси и готова ни е титулава и годинава не ја освојвиме,главен конкурент е арсенал јас мислам и тие ке ја освоет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom