Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џон Тери е најдобар кога воопшто не ги користи и така малите можности на неговиот мозок. :toe:

Џон Тери е најдобар кога воопшто не ги користи и така малите можности на неговиот мозок. :toe:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе Фантоме :)

Шо да кажам момци, со среќа нека ни е вечер. И Бог нека ни е на помош пошо со оглед на моменталните сили, во состојба се да не демолираат Интерашите :toe:

не имам верба некако во Каралито дека е потактички спремен од Мур(секоја чест за човекот).
има Карло повеќе искуство за вакви натпревари

Е ај сеа ... По кој факти идеш што дојде до овој заклучок ако можеш да ми кажеш. Фала :smir:

Јас незнам до кога ќе мешате години и фудбал за вас секој играч над 30 години треба да иде во пензија јас тогаш стварно незнам што бараат сите овие играчи над 30 години уште да играат фудбал.
Добро паметам Светското 2006 Зи-Зу имаше 34 години па буквално сам на грб ја однесе Франција до финале ... за тоа дај веќе еднаш престанете со тие години.

Како и да е нешто ми мириса дека ќе има голчиња вечер. :smir:

ajde ajde odime vecer na rezultat
sakam da ja vidam sredinata nasa da dominira i odbranata i GK da bidat fokusirani
Chelsea till i die:salut:

Еве доказ дека Пандев нема да почне од почеток на натпреварот.Ова го сликав од Sky Sport It

Image127.jpg

copy.png
favicon.ico
[/QUOT
ova ke e mn jaka utamica vecerva i mn teska za cherlsea zs ako igret vaka so ova formacija tesko ke ni ojt ni go nemat eshli i zirkov kako ke igrat beleti levo neznam jas:@

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе Фантоме :)

Шо да кажам момци, со среќа нека ни е вечер. И Бог нека ни е на помош пошо со оглед на моменталните сили, во состојба се да не демолираат Интерашите :toe:

Другар смири се да му се сневиди..ние не сме барселона да ве притисниме и не сме дотолку силни за да бидиш толкав песимист:toe:додуша не ти го разбирам песимизмот воопшто:toe:

Се убаво напишано само :

Поранешниот тим на Мурињо кој токму таму го доби прекарот “Специјалниот“.

Он не го доби тој прекар од никој, сам си го даде.

Да да, така беше... двајца го комбиниравме текстот не сум забележал, а и не е толку важно... :)

Е ај сеа ... По кој факти идеш што дојде до овој заклучок ако можеш да ми кажеш. Фала :smir:

Јас незнам до кога ќе мешате години и фудбал за вас секој играч над 30 години треба да иде во пензија јас тогаш стварно незнам што бараат сите овие играчи над 30 години уште да играат фудбал.
Добро паметам Светското 2006 Зи-Зу имаше 34 години па буквално сам на грб ја однесе Франција до финале ... за тоа дај веќе еднаш престанете со тие години.

Како и да е нешто ми мириса дека ќе има голчиња вечер. :smir:

Ти треба самиот себеси да си се сетиш кој ви донесе 2 титули во Лигата на Шампионите и со кој состав посебно таа втората па дојди и реплицирај ако? Додека мурињо имаше 2 пати можеби посилен состав во Челзи и никако да го поминеше полуфиналето(чоек доста направи за Челзи нема збор) и кој спомна години на играчи жити се оди таму постот ти нема две чисти што го пиша...

Другар смири се да му се сневиди.. дание не сме барселона ве притисниме и не сме дотолку силни за да бидиш толкав песимист:toe:додуша не ти го разбирам песимизмот воопшто:toe:

А демек Барселона се толку јаки?- Не , не се. Така личи заради нивната игра.- Кај не може со нога , може и со рака.

Ти треба самиот себеси да си се сетиш кој ви донесе 2 титули во Лигата на Шампионите и со кој состав посебно таа втората па дојди и реплицирај ако? Додека мурињо имаше 2 пати можеби посилен состав во Челзи и никако да го поминеше полуфиналето(чоек доста направи за Челзи нема збор)

Јас те прашувам едно ти ми кажуваш друго. Секако дека убаво се сеќавам што направи Карло кој влијаеа многу фактори но не се ни време ни место да збориме за тоа и секако се сеќавам на ерата Мурињо во Челзи.

Ти спомна нешто друго дека не е довлно тактички спремен Анчелоти да се справи со Мурињо но напротив па има искуство во вакви натпревари па дај ти се молам и двајцата ја имаат освоено Лигата на Шампионите. ( но едниов и како фудбалер. :pos2: ).

Самиот мотив и концентрацијата на играчите е најбитна и најмалата грешка може да биде кобна на вакви натпревари.

А демек Барселона се толку јаки?- Не , не се. Така личи заради нивната игра.- Кај не може со нога , може и со рака.

Сега можиме до утре да си реплицираме..и јас ја мразам барселона ама што се јаки јаки се....да бидиме реални имаат неверојатни играчи ..посед на топка огоромен и секогаш можат да ти направат шанса..она и за тоа вчера да беше 2-0 за штудгарт пак барселона ќе притиснеше уште посилно кон голот со можност да постигни поповолен резултатот(се извинувам на офф топикот):smir:

Другар смири се да му се сневиди..ние не сме барселона да ве притисниме и не сме дотолку силни за да бидиш толкав песимист:toe:додуша не ти го разбирам песимизмот воопшто:toe:

Рано почнавте со тешење :pos2:
Не, туку искрено доста ме плаши таа (наша) лева бековска позиција.
Белети е ризик играч, или прави пенал/црвен или дава гол од 30 метри, нема друго :toe: А знаеме кои се способностите на Маикон (па и Пандев и Снајдер кои можат да ги менуваат страните

Е сеа да беше барем Есиен во тимот, е тогаш подруга ќе беше сликата на фан клубов :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom