F
fantomX
Гостин
Џон Тери е најдобар кога воопшто не ги користи и така малите можности на неговиот мозок. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Џон Тери е најдобар кога воопшто не ги користи и така малите можности на неговиот мозок.![]()

не имам верба некако во Каралито дека е потактички спремен од Мур(секоја чест за човекот).
има Карло повеќе искуство за вакви натпревари
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе Фантоме
Шо да кажам момци, со среќа нека ни е вечер. И Бог нека ни е на помош пошо со оглед на моменталните сили, во состојба се да не демолираат Интерашите![]()
додуша не ти го разбирам песимизмот воопшто
)Се убаво напишано само :
Поранешниот тим на Мурињо кој токму таму го доби прекарот “Специјалниот“.
Он не го доби тој прекар од никој, сам си го даде.

Е ај сеа ... По кој факти идеш што дојде до овој заклучок ако можеш да ми кажеш. Фала :smir:
Јас незнам до кога ќе мешате години и фудбал за вас секој играч над 30 години треба да иде во пензија јас тогаш стварно незнам што бараат сите овие играчи над 30 години уште да играат фудбал.
Добро паметам Светското 2006 Зи-Зу имаше 34 години па буквално сам на грб ја однесе Франција до финале ... за тоа дај веќе еднаш престанете со тие години.
Како и да е нешто ми мириса дека ќе има голчиња вечер. :smir:
Другар смири се да му се сневиди.. дание не сме барселона ве притисниме и не сме дотолку силни за да бидиш толкав песимистдодуша не ти го разбирам песимизмот воопшто
![]()
Ти треба самиот себеси да си се сетиш кој ви донесе 2 титули во Лигата на Шампионите и со кој состав посебно таа втората па дојди и реплицирај ако? Додека мурињо имаше 2 пати можеби посилен состав во Челзи и никако да го поминеше полуфиналето(чоек доста направи за Челзи нема збор)
А демек Барселона се толку јаки?- Не , не се. Така личи заради нивната игра.- Кај не може со нога , може и со рака.
Другар смири се да му се сневиди..ние не сме барселона да ве притисниме и не сме дотолку силни за да бидиш толкав песимистдодуша не ти го разбирам песимизмот воопшто
![]()
Не, туку искрено доста ме плаши таа (наша) лева бековска позиција.Рано почнавте со тешење :pos2:
А знаеме кои се способностите на Маикон (па и Пандев и Снајдер кои можат да ги менуваат страните