Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фанови на Челзи среќна нова година се најубаво во неа :) па и некоја титула да лапнете во оваа година што следи :)

Дечки да ви честитам на сите фанови и нефанови на челзи Среќна Нова 2010 Година,многу здравје,среќа,љубов и многу титули во новава 2010 година...:back::back::back:
Come on Blues!!!
mysmilie_824.gif
mysmilie_824.gif
mysmilie_824.gif

Честито Нова Година на сите фанови на овој клуб, а и на сите форумџии. Многу здравје, среќа, љубов и успех на сите полиња.:smir: И, да, многу титули за Челзи во новата 2010 и конечно да се израдуваме на титула во ЛШ.:smir:

САКАМ ДЕДО МРАЗ ДА НИ ДОНЕСЕ ТИТУЛА ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ МИСЛАМ ДЕКА НИ ДОЈДЕ РЕДОТ!!!!!!!!!!!!!!!!

Среќна нова година на сите фанови на Челзи, исто така и на сите што пушуваат во овој форум. Во новата година повеќе среќа,повеќе победи и повеќе титули.

Aj и вас како конкуренти за титула да ви честитам Нова Година..се најубаво во неа,да гледаме интересна борба за титула и да има повеќе провокации (оти така не е интересно,нел? :))

Челзијаши..Среќна Нова и Среќни Празници и да освоимо ПЛ и ЛШ..!! :)

Ај еве и од мене Среќна Нова Година до сите фанови на клубот, а и до оние коишто го посетуваат овој форум на овој фанклуб т.е ЧЕЛЗИ

Нека ви е среќна новата година дечки, се најубаво во неа и повеќе титули на Челзи.:smir:

За Агуеро..
Може комотно да остане и да се ебе в гз,со ебаниот негов тим од Мадрид..
Нека се бори за опстанок и нека не игра во ниту едно елитно натпреварување..
Има и други напаѓачи кои дури се тепаат за да играат во Челси...толку!

За Агуеро..
Може комотно да остане и да се ебе в гз,со ебаниот негов тим од Мадрид..
Нека се бори за опстанок и нека не игра во ниту едно елитно натпреварување..
Има и други напаѓачи кои дури се тепаат за да играат во Челси...толку!

Тотално си во право...И мене ми прекипе со Агуеро веќе.Еднаш ќе дојде,еднаш нема да дојде,еднаш сакал да си оди од А.Мадрид,еднаш сака да игра во Челзи.Ме заболе веќе дали ќе дојде или не.Нека се бори за опстанок во Ла Лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom