Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај нас сите се повредени па не се жалимеБаш убаво, уште Тери да е на подолго отсутен сега...

Одамна не си влегол изгледа кај вас во фан клуб. А згора на тоа, јас не се ситам како тебе на повредите, а и на стартот на Еванс над Дрогба...Кај нас сите се повредени па не се жалиме:smir:
Муабетот е дека кај Јунајтед Рио како и Видич се отсутни долго време, како уште 5-6 други одбрамбени играчи, денес тројца од среден ред играа одбрана.Одамна не си влегол изгледа кај вас во фан клуб. А згора на тоа, јас не се ситам како тебе на повредите, а и на стартот на Еванс над Дрогба...

Мајката? Да не гледав јас реприза во вторникот ко ви играше Видич?Муабетот е дека кај Јунајтед Рио како и Видич се отсутни долго време, како уште 5-6 други одбрамбени играчи, денес тројца од среден ред играа одбрана.
Не провоцирам, ти кажувам дека повредите се составен дел, а Челзи не е до толку да зависи само од Тери![]()
Играше, ама денес не играше ни тој, ни Рио, ни Еванс, ни О'Ши, ни Рафаел, ни Фабио.........Мајката? Да не гледав јас реприза во вторникот ко ви играше Видич?
Играше, ама денес не играше ни тој, ни Рио, ни Еванс, ни О'Ши, ни Рафаел, ни Фабио.........
Општо ти зборувам, со Челзи не играше и пред тоа 3-4 натпревари, ако ме сваќаш што сакам да кажам
Јас знам што збориш, ама види што имаш пишано.Муабетот е дека кај Јунајтед Рио како и Видич се отсутни долго време, како уште 5-6 други одбрамбени играчи, денес тројца од среден ред играа одбрана.
Не провоцирам, ти кажувам дека повредите се составен дел, а Челзи не е до толку да зависи само од Тери![]()