Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Калинич дал гол, се кладам дека Фереира е кривец (иако не е негова вина што игра како центархалф). :icon_mrgr

Кај има радио пренос? На линкојве овде има некои лешпери кои „вешто анализираат“.

Мора да победиме..да не испаднеме од Карлинг купов..
Осеќам влага Дрогба второ полувреме и ги попаруа..

Калинич дал гол, се кладам дека Фереира е кривец (иако не е негова вина што игра како центархалф). :icon_mrgr

Кај има радио пренос? На линкојве овде има некои лешпери кои „вешто анализираат“.
Јас не знам што уопште бара Фереира сеуште во Челзи. А што формација се обидува да игра Карло, елче?

Јас не знам што уопште бара Фереира сеуште во Челзи. А што формација се обидува да игра Карло, елче?
Копуциве на челзифк.ком прво пишале елка, а после 4-2-3-1. Вторава за мене е најбезвезна, иако Хидинк играше така лани. Пошто не гледам, немам сериозен коментар.

Копуциве на челзифк.ком прво пишале елка, а после 4-2-3-1. Вторава за мене е најбезвезна, иако Хидинк играше така лани. Пошто не гледам, немам сериозен коментар.
Абе ОК е 4-2-3-1, ама со Деко, Џо и Малуда и просечко ко напаѓач :nenene:

Баш така, со Анелка, Лампард и Малуда е прекрасно. :pos2:
Секоја формација е добра ако играчите се трудат и играат добро. Со она што го прикажа Деко минатата утакмица и на оние со Португалија, треба да игра за резервите...

Не гледам подобар момент од овој за внесување во игра на Какута и Борини на почетокот на второто полувреме. Најкасно до 60-та минута, малку „електричен набој“ не е на одмет. :toe:

Секоја формација е добра ако играчите се трудат и играат добро. Со она што го прикажа Деко минатата утакмица и на оние со Португалија, треба да игра за резервите...
Тоа е друга работа, макар шо сепак, не знајме што се случува, и што се случувало на тренинзите.

35 минута врви, до полувреме ништо нема ново, се враќаме веднаш по рекламите, накај 60-та минута. :helou:

Влегоа Дрогба,Какута и Брума.надвор Џо кол,белети и деко

Влегоа Дрогба,Какута и Брума.надвор Џо кол,белети и деко
Сеуште ли Фереира како стопер? :tapp:

Заш овој на МТВ рече 1-1, а на лајвскор е 1-0?

Затоа што е 1-1. Дрогба! Личен на мајка :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom