В
Вори
Гостин
Курац..
Нека експериментира пак Карло!
Нека експериментира пак Карло!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не знам што уопште бара Фереира сеуште во Челзи. А што формација се обидува да игра Карло, елче?Калинич дал гол, се кладам дека Фереира е кривец (иако не е негова вина што игра како центархалф). :icon_mrgr
Кај има радио пренос? На линкојве овде има некои лешпери кои „вешто анализираат“.
Копуциве на челзифк.ком прво пишале елка, а после 4-2-3-1. Вторава за мене е најбезвезна, иако Хидинк играше така лани. Пошто не гледам, немам сериозен коментар.Јас не знам што уопште бара Фереира сеуште во Челзи. А што формација се обидува да игра Карло, елче?
Абе ОК е 4-2-3-1, ама со Деко, Џо и Малуда и просечко ко напаѓач :nenene:Копуциве на челзифк.ком прво пишале елка, а после 4-2-3-1. Вторава за мене е најбезвезна, иако Хидинк играше така лани. Пошто не гледам, немам сериозен коментар.
Баш така, со Анелка, Лампард и Малуда е прекрасно. :pos2:Абе ОК е 4-2-3-1, ама со Деко, Џо и Малуда :nenene:
Секоја формација е добра ако играчите се трудат и играат добро. Со она што го прикажа Деко минатата утакмица и на оние со Португалија, треба да игра за резервите...Баш така, со Анелка, Лампард и Малуда е прекрасно. :pos2:

Тоа е друга работа, макар шо сепак, не знајме што се случува, и што се случувало на тренинзите.Секоја формација е добра ако играчите се трудат и играат добро. Со она што го прикажа Деко минатата утакмица и на оние со Португалија, треба да игра за резервите...
Сеуште ли Фереира како стопер?Влегоа Дрогба,Какута и Брума.надвор Џо кол,белети и деко

Имаш линкче од било што, не ми се гледа на лајвскор? Макар и текст да еГол.Дрогба![]()

Имаш линкче од било што, не ми се гледа на лајвскор? Макар и текст да е
Машала!