Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На почетокот ич не играа добро, ама се поправиа. Во второ уште еден гол и доста ќе биде.

минатата година играше само еден човек Лампард, оваа година играат колективно и впрочем Ламп е потапа од прошлата сезона али Челзи е далеку пострашен!

минатата година играше само еден човек Лампард, оваа година играат колективно и впрочем Ламп е потапа од прошлата сезона али Челзи е далеку пострашен!
Ти само мислиш дека е потапа. Игра сосема друго во однос на лани!

На почетокот ич не играа добро, ама се поправиа. Во второ уште еден гол и доста ќе биде.

Да,да на почетокот немавме игра....

уффф...каква возбуда 2 гола за 2-3 минути...:vozbud::vozbud::vozbud:

Од Анчелоти капата е нова, со Адидас знак, како спонзор, но Анчелоти (од не знам која причина) ја клал така шо знакчето е од страна. :icon_mrgr

Како го фалите Ешли бе, ко изгубен е од свиреживе, да не беа асистенцииве е мизерија на натпреварот. Голем е мајку му, не му свират прв пат.
Оби Микел, кој и да речи дека не го стегнало срце барем еднаш во полувремево од него, лажи.
Лут сум на ноншалантното движење на почетокот (особено од Шмуљо, Дрогба, Џо), но можеби таква е директивата од Анчелоти.
Со се недосудениот пенал за нас, задоволително засега, како целина, башка незадоволството од спомнатите како поединци.

Фанто бе.
На секое замерка наоѓаш.
Уживај малку во резултатов..да издржиме до крај.

Од Анчелоти капата е нова, со Адидас знак, како спонзор, но Анчелоти (од не знам која причина) ја клал така шо знакчето е од страна. :icon_mrgr

Како го фалите Ешли бе, ко изгубен е од свиреживе, да не беа асистенцииве е мизерија на натпреварот. Голем е мајку му, не му свират прв пат.
Оби Микел, кој и да речи дека не го стегнало срце барем еднаш во полувремево од него, лажи.
Лут сум на ноншалантното движење на почетокот (особено од Шмуљо, Дрогба, Џо), но можеби таква е директивата од Анчелоти.
Со се недосудениот пенал за нас, задоволително засега, како целина, башка незадоволството од спомнатите како поединци.
Криви очи им правеа бе! Ај да видиме што ќе се случи наредното полувреме, да не сме толку сигурни....

уфффф....вака сеаа..ВОЗБУДЕН СУМ СТРАШНО...
Двата гола на исто место паднаа по удар од стативата. Ешли најзаслужен, како да сакаше да ѓи замолчи навивачите на Арсенал по свирежите упатени кон него. Иако не е завршена утакмицата мислам дека Челзи ќе биде победникот, но и да се надеваме дека ќе постигнеме и уште некој гол во второто полувреме.
Но околу играта можам да речам дека не игравме многу доминанто и убаво, особено првите 15 минути средината неможеше да сврзи 2 паса.
Толку од мене за сеа... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Одлично. Првите 5-10 мин бевме катастрофа, после бевме подобри и тоа баеѓи подобри!
Не, свесно се браневме пошо од авион се гледаше дека Арсенал ќе тргне офанзивно од самиот почеток со цел први да постигнат гол. Обратно на нашиве задача им беше да не примиме први гол, во раната фаза од натпреварот.
Браво за Тери и Кол, особено за 2риов. Дрогба добар рефлекс.
Анелка би го пофалил, ми се чини дека човеков игра плејмејкер а не напаѓач, на секој дел од теренот го има :back:
Џо Кол трча многу, расположен е за игра.

Се надевам на добро второ полувреме, во кое немора да има голови, доволно е 0:2 :)

Остајте резултатот настрана... слабо некако стоиме у одбрана. Неколку продори ни направија овие - треба уште да се работи, се игра на моменти и на памет.... ама се доека си пукаме голчиња и си тепаме - мање битно е споменатово :)
Очекувам второво измена Балак - Оби и евентуално Деко - Џо

Фанто бе.
На секое замерка наоѓаш.
Уживај малку во резултатов..да издржиме до крај.
Не можам да уживам дур не е завршено.
За критика, во секое време.

Криви очи им правеа бе! Ај да видиме што ќе се случи наредното полувреме, да не сме толку сигурни....
Оби Микел сам да го остајш на терен, пак ваков ќе биди. Изгуби, по мое броење, 4 топки во предел од средината до 30 метри од нашиот гол. Има среќа шо другиве се каде-каде поконцентрирани. Есиен не можи напред да се „искажи“ и стој назад, заради шифоњеров.

Не, свесно се браневме пошо од авион се гледаше дека Арсенал ќе тргне офанзивно од самиот почеток со цел први да постигнат гол. Обратно на нашиве задача им беше да не примиме први гол, во раната фаза од натпреварот.
Браво за Тери и Кол, особено за 2риов. Дрогба добар рефлекс.
Анелка би го пофалил, ми се чини дека човеков игра плејмејкер а не напаѓач, на секој дел од теренот го има :back:
Џо Кол трча многу, расположен е за игра.

Се надевам на добро второ полувреме, во кое немора да има голови, доволно е 0:2 :)
Лошо се браневме, тоа гозборам.
Не можам да уживам дур не е завршено.
За критика, во секое време.

Оби Микел сам да го остајш на терен, пак ваков ќе биди. Изгуби, по мое броење, 4 топки во предел од средината до 30 метри од нашиот гол. Има среќа шо другиве се каде-каде поконцентрирани. Есиен не можи напред да се „искажи“ и стој назад, заради шифоњеров.
Остај го Оби Микел на страна. Тапа е. Мислев дека ќе биде човек од него, ама слабо. Балак нека влегува во игра...

Овој акознае што збори, јас ја сечам главава на 7 дела.
И 3-0. Suck IT!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom