Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Животиња! Мислам дека се кажав.

Ау страшно, шо би рекол генијалецон од Сител!
Како и да е, ако после Никозија имаше hair-dryer на жабарски, не знам што треба да следува вечерва, и покрај обезбедниот пласман понатаму.

Како и да е, честитки. :helou:

Леле малиов ама распали. Само што реков дека е опасно копиле... 2-2

Јао Кур... Браво во секој случај. :tv:
Алекс на слободен ви се молам...

Судија бербер. Овие копилињава истрчаа порано, досуди крај, иако се играше само ефективни 15 секунди од 3 минутното продолжение. Како и да е, и Манчестер изедначено.

Испуштивме победа..а глеам и Манчестер се спашаваат на крај.
Но,мило ми е за враќањето на Дрогба

Аман бе..да не можеме да се израдуваме у курац.

Е добро де, очекуван беше резултатот. Добро ќе беше да победевме ама нема врска, тоа е. Сега треба да се фокусираат на Манчестер.

Во Никозија сеуште се игра, ако остани 0-0 таму, мислам обезбедуваме и прво место. Ова го обожавам, обезбедуваме пласман (можеби и прво место во групата) во вечер во која бевме анемични, да не беа двата индивидуални потега на Дрогба, готови беме.

Абе дрогба е звериште само му фали еден како кун напред и ондак то је то или пато може:vozbud:

Во Никозија сеуште се игра, ако остани 0-0 таму, мислам обезбедуваме и прво место. Ова го обожавам, обезбедуваме пласман (можеби и прво место во групата) во вечер во која бевме анемични, да не беа двата индивидуални потега на Дрогба, готови беме.

Во Никозија е нула два за Порто

Мило ми е за резултатов, искрено. За да се спуштат малку играчите, а и фановите. Не сме непобедливи.А уште помило ми е што се случи вечерва, кога најмалку не боли.

Не бе другарче, 0-2 е.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom