Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков и пред тоа,дека ќе се истуриме на Атлетико..и така излезе.
Задоволен од утакмицава сум и од играта и од резултатот.
Лампард одигра на ниво вечер,онаков како што знае да игра,очекувам вака да игра и наредните утакмици..
Се израдував и кога влегоа Дани и Жирков,конечно и тие да добијат шанса.
Како и да е честито нека ни е..па и Блекбурн да го снајде исто..

Чех на ниво, ваков Деко ни треба, расположен. Шмуљо добри движења, Просечко со само еден одличен скок за втор гол (првото немаше ни теорија да го промаши, иако претходно „се докажа“ дека и за такво нешто е способен). Пишав за Ламбе наш да не берите гајле, нали?

Добри, одлични движења во напад, само трпение треба, Атлетико одлично затвораше прво, ама падна. Само трпение.
Единствено ми е криво што одбраната немаше вистински тест при нафрлени топки да видиме како оди. :toe:

Супер игра. Презадоволен сум и од резултатот. Сите беа на ниво иако морам да признаам дека на почетокот кога го видов Калу во прв состав се изнервирав а и после уше толку кога ја промаши таа првата шанса, но сепак честитки за прикажаната игра потоа. На Чех би му дал 10 од 10. А и Белети си ја вршеше работата добро.
Лампард конечно го скапа ледот и постигна гол.
Задоволен сум и од тоа што шанса добија Стариџ и Жирков и.т.н.:baeh::cug::cug::bravo::bravo:

Прво полувреме не бев задоволен, бавна игра без размислување.

Второ полувреме беше одлично, Чех на ниво, Лампард конечно да блесне оваа сезона, Анелка и Балак претрчаа многу, и еве 4:0. А и конечно ги видовме Жирков и Стариџ.
Само овој коментаторов на 5+ е тапа, може да му парира на Игорче...:vozbud:

Нека ни е честита победата и со среќа (и талент :wink:) против Блекбурн.

Луѓе честито победа прво, а сега ми треба една информација :)
Може ли една историја од 1980 па наваму кое место завршувавте во Премиер Лигата
Грасиас однапред:)

ги фативте малце неподготвени Атлетико но сепак поквалитетен тим се плавите секако... Атлетико е аут дефинитивно, малце криво ми е за нив

Не му давајте на оној Ајсбој..ко ќе се караме после со тие од Барселона,ќе ја користи против нас..
Се зезам..

Добро е!Ги уништивме.Браво за Лампард,подобрен е,даде гол,а имаше и многу добри пасови...Стариџ и Жирков сетоја топка...редно беше веќе...то е то...само одбраната да се подобри,др немам по да кажам....Честитки за победата и поздрав!

:chelseafan::champion:

Задоволен сум и од тоа што шанса добија Стариџ и Жирков и.т.н.:baeh::cug::cug::bravo::bravo:
За Стуриџ заборајв, не ме бендисува неговото позиционирање, движење без топка. Се надевам беше само под импресија на дебито во ЛШ, моментална блокада. Жирко, па шо да кажам, станува покривач на дупки, ама ќе има време и за него до мај.

Еве ги сите сезони... Премиер Лигата како таква е формирана во 1992 година, пред тоа се вика Прва Дивизија.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Chelsea_F.C._seasons

Не му давајте на оној Ајсбој..ко ќе се караме после со тие од Барселона,ќе ја користи против нас..
Се зезам..
Нема шо да користи ебаго, некој не крие нешто. Челзи е клуб кој последните 15 години оди кон врвот, англиски и европски. Тоа само може да го фрустрира некого, ништо друго. :toe:

Ај бе иди паси трева,и гледај ја репризата на БарСЕЛОна-Рубин Казан....
Шо да кажам на уталмицата кажав и пред 3-4 дена...Дека ќе ги згазиме..тоа кажав...иако не го гледав цел меч,видов неколку убави акции и тоа многу ветува....БРАВО СИНИ!!!!!:salut:

Чекајте бе,дечкото сака да знае за историјата на Челзи и ништо друго..се надевам дека нема да провоцира за да се караме...

( или планира да навива за Челзи ):smir:

аирлија да е...на раат еднаш да уживам во резултат

Чекајте бе,дечково сака да знае за историјата на Челзи и ништо друго..се надевам дека нема да провоцира за да се караме...

( или планира да навива за Челзи ):smir:
Препорачувам и до фанојте на другите тимој да го следат неговиот пример, јебига, после 22 и 29 мај таму кога е точно, после Мадрид, да не остане само историјата за напаѓање на Челзи. :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom