Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро ја мислам немора толку да плукате по тимот мислам имавте фантастичен старт најјак од сите екипи во Премиер лигата, победивте во Карлинг купот, ги тепавте Порто во лигата на шампионите и кога ги читам коментариве не ми се верува изглеа ко да ќе испаднете од се како да не сте тепале 10 кола:kesa: Ќе биде добро дерби со Ливерпул и нека победи подобриот:smir:

Тоа е проблемот со сите навивачи, кога тимот губи, сите сме лути на играчите, а кога победува, ги сметаме за непобедливи.:toe:

Не знам кој беше покрај него, ама не се ни помрдна. Брембл претрча 5-6 метри, скокна, даде гол, а овој не ни мрдна, само го пратеше... Ми се чини дека беше Дрогба, и при следниот корнер го „чуваше“.

Да да, Дрогба беше.. Ама после си ја исправи грешката (постигна гол де..)

јас пак мислам дека челзи педарда ќе испука на мечот со луверпул :pos2::pos2:а и без Чех уште ќе сме појаки

Брамбл кога го даде гол,сам беше!Никој не го чуваше...мислам дека Карваљо или Босингва беа до него..и ја мереја висината на скокот...како што рече Бластер погоре.

Дечки тоа е сеа, имавте одличен старт али Виган е незгоден противник, него муабетот ми беше следната недела ќе биде жешче заебано, Ливерпул и Челси у последниве години ги играат најзаебаните утакмици, очекувам нешто слично и на нареднава. Поздрав. :helou:

Петарда на Ливерпул?
Па мајку му не се тие петоразредна екипа па ке играме пишои.
Извини,а кој планираш петардата да ја испука?
Калу,Анелка или Белети?

Па добро ја мислам немора толку да плукате по тимот мислам имавте фантастичен старт најјак од сите екипи во Премиер лигата, победивте во Карлинг купот, ги тепавте Порто во лигата на шампионите и кога ги читам коментариве не ми се верува изглеа ко да ќе испаднете од се како да не сте тепале 10 кола:kesa: Ќе биде добро дерби со Ливерпул и нека победи подобриот:smir:
Калу секош ќе го викам Просечко, пошто е просечен играч.
Инаку шо, констатацијата дека играта беше срамна не е никакво плукање. Тоа е факт, кој утре треба да го прегледаат на снимка денешниве актери (или само гледачи веројатно).

Сеј бе мирен па ти па...! :pos2:

Давор, те познавам ко песимист, ама дај да му ебам мајката, не претерувај волку! Кај ни се потсмеваат за поразот, уште да те дупат за постов. И Барселона правеа р’шум лани, па поминаа со гол во 94-та. Единствен недостаток ни е што ќе брани Хиларио. Во средина Балак, Деко ако се врати, Жирков и наши се. Карваљо надвор, Бане ин, а дај Боже и Алекс да се врати до тогаш.

Најголем проблем на " големите " клубови кога играат со помалите е lack of motivation на самите играчи.

А со Ливерпул мислам ќе биде сосема друга песна.

Што е за потсмевање постот.
Еден од Ливерпуловците напиша дека во дерби ќе победи подобриот тим..ја го цитирав со здебелени букви и напишав Ливерпул..тоа ако е за смеење,не знам.

Дечки тоа е сеа, имавте одличен старт али Виган е незгоден противник, него муабетот ми беше следната недела ќе биде жешче заебано, Ливерпул и Челси у последниве години ги играат најзаебаните утакмици, очекувам нешто слично и на нареднава. Поздрав. :helou:
hmmmmmmm i toa kakvi 4-4 vo ls lele kakva nok bese toa

Петарда на Ливерпул?
Калу,Анелка или Белети?
Не бе, Дрогба 2, Балак 1, Лампард 1 и Жирков 1 (ако игра, ако не, Балак уште еден, овој од слободен :)).

Еден од Ливерпуловците напиша дека во дерби ќе победи подобриот тим..ја го цитирав со здебелени букви и напишав Ливерпул..тоа ако е за смеење,не знам.
Да си навивач на Манчестер, Арсенал или било кој друг клуб, ќе те сватам, ама вака немој да си до толку песимист!

Петарда на Ливерпул?
Калу,Анелка или Белети?
Есиен, Лампард, Балак, Дрогба 2....:pos2:

Дај бе не дупи озбилно, лошо е шо изгубивме од клуб кој ќе се бори за опстанок во лигата, ама то е то, ќе се вадиме на Ливерпул. :toe:

Давор, те познавам ко песимист, ама дај да му ебам мајката, не претерувај волку! Кај ни се потсмеваат за поразот, уште да те дупат за постов. И Барселона правеа р’шум лани, па поминаа со гол во 94-та. Единствен недостаток ни е што ќе брани Хиларио. Во средина Балак, Деко ако се врати, Жирков и наши се. Карваљо надвор, Бане ин, а дај Боже и Алекс да се врати до тогаш.
Не знам во која состојба е, ама баш со Ливерпул не ми го чепкајте Карваљо. За денешниве коњи од Виган требаше Алекса.

Некој да не виде, Кол на крајо се врати во игра, пошто мислам го изнесоа надвор. Да не имаме и со него проблем, наебавме дури тогаш.

Даворе бе, шо ти стана одеднаш? Прифати пораз, знаеш дека не сме непобедливи. Знам дека сите играчи не беа на ниво денеска, ама не треба толку да бидеш песимистА...

Добро е без Чех малце и така киксер ми е само Mикел и да не зборам гола вода играч него Балак повреден ли е или? Колку само беше нервозен Карло...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom