Под каков црн притисок се?! Под каков? Под никаков, е под таков. СЕ зависи од нив самите. СЕ!!!
И јас сега гледам едни најдолни магарешки измети со арома на прдеж од нилски коњ кои ми се влечат овде ко „ради-реда“ да играат! Ало бе!!!! Свињи!!!! Тери направил пенал, камерата од зад грбот на Тери покажува дека пеналот е дискутабелен. Но тоа не е проблем. Проблем е што Дрогба е лајно, Лампард исто, Деко најголемо. Дали Алекс е единствен со каква-таква желба за игра овде!? Дали вие лајна моронски преплатени знајте што е влогот во овие последни дуели?! И дали знајте дека се зависи од вас?! Шо тоа ве спречува да трчате мамичето ваше кукавичко?!?!??
Оваа утакмица нема да се смени, пошто нема кој да ја смени. Можеби Анчелоти. Но, бар сега засега, не гледам дека тоа ќе се случи.
Чистка Абрамович, чистка! Дури Дрогба го оправдував исклучиво ради головите постигнати, ама нема, нема појќе! Аут, аут мамето ваше курвинско! :nerv:
Ако до крај до полувремево пак Тотенхем се приближи со опасен напад и удар, оваа утакмица е свршена за мене. Исто како со Интер дома, со Сити и дома и гости, во одредени моменти. А оваа ќе биди најрано, уште на полувреме. Па рачунајте какво е моето расположение и што би се случило да сум по некоја случајност во соблекувалната нивна...
Стој Флорану во офсајд, само стој....