Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Алооо што ви е една утакмица губите ништо не е страшно први сте у премиер, водите у ЛШ у групата, играте многу убав фудбал... А и ништо не е готово има уште 45 мин.
Брат,јесте да сме за жалење,ама немој дотолку.
Играме убав фудбал?Ме интересира онака другарски,кај виде убав фудбал во првово полувреме од Челзи?
Има уште 45 минути?Со ваква игра уште 800 минути да играме пак ќе изгубиме.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
си ветив лично после минатогодичниот 2 месечен стрес и незвесност дека годинава фудбал ќе гледам порелаксирано, се нервирам за оваа анемична и играње како без глава од страна на челзи, се согласувам дека шансите за ливерпул да тепа се големи, исто така посакувам челзи да не се даде така лесно ама реалноста е сосема друга, не сме истиот челзи како минатата год.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Молете се да не изгубиме со над 3 гола :mad:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ќе се врати стариот Челзи во второ полувреме. Нема да излезе на терен истиот тим од прво полувреме, слушајте ми го зборот.
лично освен победата врс блекбурн, никогаш го неам видено челзи да направи пресврт под водство на дебелиот

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Брат,јесте да сме за жалење,ама немој дотолку.
Играме убав фудбал?Ме интересира онака другарски,кај виде убав фудбал во првово полувреме од Челзи?
Има уште 45 минути?Со ваква игра уште 800 минути да играме пак ќе изгубиме.
Па добро бе кога тепавте на почеток на сезона по 6-0 тогаш сите ги ви беа топ. Едно лошо полувреме и тука пцуете све живо и диво. Изглеа се заебав што пишав:kesa:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сега ми текна и за жолтиот картон на Жирков.
Се гледа дека Веб е анти-Челзи.Тоа беше престрого за жолт.Ама ај,јбг,тоа е...

--- надополнето ---

лично освен победата врс блекбурн, никогаш го неам видено челзи да направи пресврт под водство на дебелиот
Лани првите 2-3 кола..:raz:Имаме направено пресврти,но сега со Ливерпул нема шанси.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
не даваме гол. ама како може овие никакви да не тепат?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ц ц ц ц и да сакаме господ не дава

В

Вори

Гостин
Дефинитивно во право биле фановите на Манчестер,кога викаа дека Челзи ги победува само слабите екипи и затоа е прв.
Кога игравме со појака екипа трипати изгубивме,нерешеното со Вила го рачунам за пораз.Једино го тепавме Арсенал.
Имаме комплекс од гостински терен,имаме посрана игра на гости.Само се плашам дека тоа ќе се пренесе и на домашен терен.
И ве молам немојте да им зборите на тие што ќе пишуваат дека сме дупки,затоа што навистина сме.

Тери,Малуда,Рамирес,Кол,Жирков,Калу,Алекс....се што имаат женско да им качам на к*р.Ич не ме боли дали едниов бил легенда на Челзи,или пак другиов дал 7-8 гола сезонава.
Додека тие се понашаат ко идиоти на терен,и не заслужуваат да го носат плавиот дрес,некој дома кине живци и пушта солзи ко задња пичкетина.Само има една разлика.Тие ќе ги земат огромните плати на крајот од неделата,а ја ќе го губам здравјето.

А,дебел еден низаеден,ме интересира што мислеше.Дали мислеше дека Ливерпул се Блекпул па ќе излезеш со Жирков и со Рамирес во среден ред,или мислеше дека рускиот Бекам и талентираниот циган од Бразил можат да се носат со Џерард и Меирелеш?

И да,да не заборавам.Тери може да учи од Кели,иако е постар едно 10 години.

F

fantomX

Гостин
The worst thing to see was no creativity, no ideas, no-one to do something and change the game.
Под каков црн притисок се?! Под каков? Под никаков, е под таков. СЕ зависи од нив самите. СЕ!!!
И јас сега гледам едни најдолни магарешки измети со арома на прдеж од нилски коњ кои ми се влечат овде ко „ради-реда“ да играат! Ало бе!!!! Свињи!!!! Тери направил пенал, камерата од зад грбот на Тери покажува дека пеналот е дискутабелен. Но тоа не е проблем. Проблем е што Дрогба е лајно, Лампард исто, Деко најголемо. Дали Алекс е единствен со каква-таква желба за игра овде!? Дали вие лајна моронски преплатени знајте што е влогот во овие последни дуели?! И дали знајте дека се зависи од вас?! Шо тоа ве спречува да трчате мамичето ваше кукавичко?!?!??

Оваа утакмица нема да се смени, пошто нема кој да ја смени. Можеби Анчелоти. Но, бар сега засега, не гледам дека тоа ќе се случи.

Чистка Абрамович, чистка! Дури Дрогба го оправдував исклучиво ради головите постигнати, ама нема, нема појќе! Аут, аут мамето ваше курвинско! :nerv:

Ако до крај до полувремево пак Тотенхем се приближи со опасен напад и удар, оваа утакмица е свршена за мене. Исто како со Интер дома, со Сити и дома и гости, во одредени моменти. А оваа ќе биди најрано, уште на полувреме. Па рачунајте какво е моето расположение и што би се случило да сум по некоја случајност во соблекувалната нивна...
Стој Флорану во офсајд, само стој....
Потсетување на едни времиња, слични....

И смејте се ко ќе речам оти ова е смрдеа, овај состав е значајно послаб од минатогодишниот, оти имаме полош старт од Манчестер Јунајтед.
4 порази до ноември месец: два веќе во лигата, еден за отпаѓање од куп во прво (за нас), еден во Супер Куп.
Многу сме јаки!? Нема проблем, сонувајте и натаму. Само не „на глас“, многу вулгарно и патетично е ова шо досега го видовме да го коментираме како одличен почеток на сезоната. Ова е очај. :kesa:

Заборајв да нагласам, гледав до некоја 35та минута, кога при првото приближување до Реина, господинчето Просек направи фаул во напад. И секако, Тери е цар, најјак дефанзивец у маа...овај де у свет.

Инвалиди, со должно извинување за вистински хендикепираните лица шо ги клавам во контекст со ништожнициве букарско-главечки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom