Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие од Манчестер очајно чекаат да дојде мај за да ја кренат титулата да си речиме искрено:smir:Овие од Манчестер очајно чекаат Декември зошто знаат и свесни се дека сега се послаби али ако Карло би требало да смисли нешто и за тој период поздрав :smir:
Зборам за моментов дека сте послаби а оваа година во премиер лига и јас очекувам битка до крај највише мегу овие два тима.Овие од Манчестер очајно чекаат да дојде мај за да ја кренат титулата да си речиме искрено:smir:
А тие срања околу декември и дека некој го чека декември се глупости бидејќи секоја година е различно и секоја година друг период ја одлучува титулата така да оваа година очекувам да се води битка до последно коло и до крај никоја екипа да не направи опиплива предност:helou:
Јас никаде не реков поинаку, врати се поназад, ќе видиш дека за мене Челзи се главни фаворити оваа година за освојување на ПЛ:smir:Зборам за моментов дека сте послаби а оваа година во премиер лига и јас очекувам битка до крај највише мегу овие два тима.

Јебига, за секоја година има реална причина, немам намера да разглобувам за секого. Има и годинава можна причина за такво нешто, Афричкиот Куп, ама има и причини зошто да сметаме дека ќе се преживее, море и проживее. Ќе се држам до нив. Не се форсира Деко, не се форсира Жирков, не се форсира Џо Кол....плус Анелка, Лампард да се здрави, Белети - салам состав. Здрави и Малуда и Балак - феноменално. Немања Матич, Стуриџ, Борини, за секој случај.Челзи ќе падне пак, ќе киксира пред Нова година...4 години по ред киксира тогаш!![]()
Дипломатски одговара само, инаку верувам дека шансите на Ливерпул (или кој и да е друг клуб) за титулата се последното нешто на кое Анчелоти размислувал, а и нема да размислува, најрано до крајот на март по мое.Ќе бидат..не можеби туку сигурно.
Игра курот Карло со нив да се порадуваат малце..
Стрим некој, а да не е преку Justin? Пари бара мамата нивна, за да гледаш цело време.