Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заврши и кај мене. :)

Ау, многу пропуштени шанси. Многу. Па можеа и да ни израмнат на крај ова дебилниве насилници од Болтон. Еден период од второто полувреме многу лош, едно 15-20 минути, ама Малуда и Џо пак вратија ко шо треба да биди.
Се на се, честито огромни три бода, во натпревар во кој можевме да стигниме до едно 88 гола сезонава, не само до 85.

Уште 3 од 4 за сите да се носат „упиздуматерин“.... :tv:

честито победа и 4 бода разлика,слаба игра мозевме појке да победиме тие да ги даесе калу вака 1-0 ризично бесе ама сепак си е победа и +4

Супер. Сега +4 од Манчестер:pusk:. Играта не беше нешто многу добра ама цело време напаѓавме , а и Лампард удри статива. Сега за со Тотенхем Малуда и Џо ќе бидат одморени. Добро што не се повреди некој , пошто Болтон кога неможат по добра игра , ќе бидат познати се по кршење нозе.

Сакам да ви го покажам тој главниот во Ф.А. на Англија, кој не можи да поднеси веќе како Манчестер Јунајтед е прв постојано, и на секој начин сака да го тргни од врвот.

DavidGillFerguson_468x335.jpg

Манчестер Јунајтед = Безобразна Дебилност. :toe:

ПС: Тој од десно е од ваша гледна точка, да не згрешите....случајно.

може слободно да се честита титулата!

на лето ако не пазарите ко што знаевте порано тешко вас, Сити ќе е главен ваш конкурент...

Карло vs. Манчио по втор пут сеа во ЕПЛ :wink:

:nerv::nerv::nerv:

Значи играва беше преслаба,резултат супер.
Абе живци скинав со дрвава како Калу,Анелка,Балак и да не ги редам сега.
И не знам што се исфилмува Анчелоти со таква формација на почеток,стварно не ми е јасно.
Иам измешани емоции.Нервозен сум што игравме никако,а радосен секако барем зедовме нови три бода.Впрочем тоа и го сакав!

Чех-Искрено да збориме,немаше простор да направи некоја одбрана,затоа што умрениве ајвани од Болтон не ни шутнаа.Добро можеби еднаш..Така да,не можам да го коментирам.
Фереира-Ја не го сакам чоеков ама ич,ама денеска не беше којзнае колку лош,ама дефинитивно беше незабележлив.
Жирков-Човеков беше и повеќе од солиден со оглед на тоа што идиотите од Болтон му ја скрши ја главата.Имаше неколку продори,шутна неколку пати,за разлика од останатите камења се трудеше да направи нешто.Пролазна оценка од мене има.
Алекс и Тери-Некако ми делуваа несигурно и двајцата.Особено Алекс.Како да се бунеа нешто,не се усогласуваа меѓу себе.Алекс доби и жолт картон.Така да,мора да бидат подобри со Тотенхем.
Микел-Добар беше,им оневозможи неколку напади,солиден во дефанзива,во напад е камен како и секогаш.Се уплашив да не е сериозна повредата кога мајмунот Дејвис го фаулираше,ама детево стана побрзо од очекуваното.
Лампард-Сосема невидлив.Ја за миг помислив дека и не игра.Ептен слабо денеска.Не даваше добри топки,грешеше при додавање,немаше никаков удел врз играта на Челзи,вечерва.
Балак-Дрво!Ја успоруваше играта.Фантом тежок,исто како и за Лампард,помислив дека Балак не игра.Мислам дека човекот треба од на лето да се пакува и да си замине од Лондон.Зашто такви издишани ко него,нема да ни требаат.
Анелка-Слаб,слаб,слаб.Добро е што го даде победничкиот гол,па со тоа се извади.Иначе ќе имаше оценка како овој подоле.
Дрогба-Изгубен беше,ја ебеше топката безвезе.Као да го гледав кога игравме против Интер.Освен феноменалната асистенција и трите добри слободни што не ги реализираше,не напраи ништо посебно.

Малуда-Дефинитивно внесе живост и течност во играта на Челзи.Требаше да игра од почеток,а не да го глеам сакатиот да не го именувам,како се влече по терен.
Џо Кол-Брз,солиден,дриблер опасен,ама врска нема од шутирање.4 шута ги изеба поштено.Сигурно кога ги учеле да шутираат,тој бегал од часови.

Анчелоти-Мајмун еден,ми скрати пола живот.Што кој кур експериментираше не можам да разберам.Нека му го издрка на Анелка еднаш,зашто досега ќе беше колнет од мене и тоа како.

Калу-Намерно го оставив за на крај.КАМЕН,ДРВО,КОЊ,СЛЕПЕЦ,ИДИОТ,ДЕБИЛ,ТАПА,ТИЊА!
Абе не сакам да го видам во Челзи.Два чисти зицери промаши,мамицата негова!
Само ја пимпла топката,а за кур не го бива.Му ебам тоа црнецот!

Се на се,задоволен од 3-те бодови,крајно незадоволен од играта и понашањето на нашите балетани.
Се надевам дека со Тотенхем ќе гледаме друг Челзи..:tv:

Честитки, победа си е победа, ма каква и да е ... :)

Да си ми жив и здрав.Да беа сите ко тебе...:smir:

лампард е дух на 9 од 10 утакмици
не знам зошто уште се крстите во него?

Титула не можи да се честита заради двете гостувања на Челзи на тешки терени пред се, Тотемхем и Ливерпул.
Тотенхем на гости во сабота од 18:30.
Стоук следната недела дома од 17:00.
Двата дуели до крајов на месецов, со пристап „натпревар по натпревар“ ко овој што го имаат моментално, реални се шансите да се добијат. Ако се довијат двете, тогаш можиме да зборуваме поконкретно, се разбира во зависност и од настапите на Арсенал и Манчестер Јунајтед под голем притисок. :toe:

Не експериментираше Анчелоти , туку настојуваше да ги одмори клучните играчи , Тотенхем има 1 ден помалце да се одморат играчите , и во неделата играа 120 минути.

Ако ги тепаме Тотенхем,а Јунајтед загуби,тогаш шансите ќе бидат ептен големи.
Само молам Бога,да не напрајме глупост некоја до крај!

А,да!Во килав термин играме со Тотенхем!

лампард е дух на 9 од 10 утакмици
не знам зошто уште се крстите во него?
Уште оваа сезона, бар така јас се надевам. Сигурно нема во Дрогба да се крстам кој умре за да дај гол, и пак не даде. Каков слободен имаше за Алекс, ама не, ѕвездата да дај гол за да се изедначи со ушлото од Манчестер.....

Балак,Калу,Белети,Фереира,Анелка,Деко!

На лето,да се избркаат од Челзи!
Додуша Калу и Белети да се избркаат,на другиве може да им се плати некаква оштета,или пак некој килав клуб ко Болтон да ни ги купи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom