Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не заебавај?Манчестер без Роналдо и Тевез едно....34 меча....:pos2:
.. Па сеа колку шо ги броев така испаѓа.. Или можеби 5 се на Чех,не играше против Ливер ради црвен.. Не ми текнува друг пат да отсуствуваше. Ама кажав тоа нема веза,само чисто информативно пишавАбе пак правеа проблеми на домашен терен,но што се ујачија сите,се ујачија.. Сепак и во ЛШ лошо поминаа овие големите англиски екипиМислам дека веќе не постои таа голема четворка. До лани, ич не се мачевте со Блекбурн и со тим како Барнли, како и ние шо им зимавме мерка на едни Виган. Тоа е, поранешната голема четворка си заспа на стара слава, а во меѓувреме се приклучија други инати со парички, како Сити, или само обични инати како Тотенхем.

Не заебавај?
Тој пиша дека на ист број натпревари отсуствувале Чех и Царот.. Па сеа колку шо ги броев така испаѓа.. Или можеби 5 се на Чех,не играше против Ливер ради црвен.. Не ми текнува друг пат да отсуствуваше. Ама кажав тоа нема веза,само чисто информативно пишав
Бен Фостер е кандидат за Англиска репрезентација. А Чех воопшто нема да игра на СП. :icon_mrgr
Не гледав Блекбурн, и сега разбрав оти коментаторов кажал како Фергусон му испратил порака на Биг Сем ко изиграа 1-1 со Челзи пред некоја недела со содржина „Well done“. Стварно ова работа? :icon_mrgr
Не само во ПЛ, водечките екипи низ Европа работеа за да ги стигнат англиските, и затоа нема ниеден англиски тим во полу-финале на ЛШ. На стара слава мислеа дека многу ќе постигнуваат. Замисли си дали беше можно лани Баерн да го победи Јунајтед? Или Интер Челзи? Или Ливерпул така рано да го снема, и тоа од Фиорентина и Лион (сосема солидни тимови, но лани не можеа против англиските)?Абе пак правеа проблеми на домашен терен,но што се ујачија сите,се ујачија.. Сепак и во ЛШ лошо поминаа овие големите англиски екипи![]()
Како прво не сте клуб со традиција и не сте клуб кој во изминатите години (пред да СТАНЕТЕ клуб) ни правеле проблеми за титула... Челзи пред 2005 година, беа како Блекбурн денеска, се задоволуваа со реми против ГОЛЕМИОТ Манчестер Јунајтед, грчевито се бореа за изборување на место кое води во Европа и слично... така да навивач на клуб со традиција неможе да има комплекс од екипа која постои нецели 5 години :helou:
Ако нека плачат сега овде...Ние фанови на Блекбурн ли сме или на Челзи
И толку се откажавте од вашиот олмајти Манчестер:pusk: Наредна играте со најголемиот ваш ривал заедно со ливерпул,руни ќе ви се врати шо уш сакате да не сакате да ви ги лечиме и играчите? Па кој кур ме боли мене дали руни или вдс ви бил повреден,вас гајле ви е за есиен или некој од наш тим ? Така да магла!Два пати го сиснавте и уш се жалите.
Значи Портсмут.Тешко ќе биде со нив со фактот дека само уште на тоа може да се надеваат. Најпрво ПЛ да се сконцентрираме максимално па после за ФА муабет.
)