Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Договорено, ако сакате може да напраиме комбиниран вовед, ја го пишувам делот за Јунајтед, некој од вас за Челзи.

Ако е некој заинтересиран нека ми реплицира овде или на профил.Еве отприлика како изгледа тоа (Capo Kapistec го пишуваше делот за Милан).

Пишувај бе,пишувај ти чим толку сакаш...уживај:smir:

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2010949,00.html

Карло Анчелоти доби отказ од Челзи!

Па добро бе Роман,колку и да го мразам таљанецов,кај се праи ваков потег при крај на сезона,кога Челзи се бори на два фронта?Кај ти е паметот бе чоек?Иста грешка и со Мур напраи,сеа се повторува.
У пизду матер,ептен сум нервозен,сеа тренер ќе ни биде Хјуз или Мик Мекарти!

:pos2::pos2::pos2:

леллеле ејјј абе јас озбилно повервав дека даде оставка хехехеех сега ми текна 1 април лле клку сум глуп,немојте со вакви шеги да се играте :pos2:

Јес, се молев да е така!!! Мноооогу пофлуентно се игра без чукарето во тим... Јес да дава голови, ама против шугави екипи ( и Арсенал)...
А кој вика дека натпревар меѓу Манчестер - Челзи ќе биде флуиден?

Кој ќе се тепа со Видич/Рио за да отвори простор за Малимуда/Жирков?

Дрогба си е Дрогба момци, да не се залажуваме :smir:

За со Манчестер очекувам :

Чех

Фереира Алекс Тери Жирков

Балак Микел Лампард

Џо/Анелка Дрогба Малуда

Незнам колку е паметно да се игра 4-3-3. Подобро е Малуда и Џо да играат како лево и десно крило , а на средината Лампард , Балак , Микел или Деко. Мислам дека вака ќе биде

--------Микел--------
--Балак------Лампард
---------Деко--------
--Анелка----Дрогба--

Ова е според тоа што го гледав цела сезона до сега. Предност им се дава на искусните без разлика во каква форма се. Инаку во последно време што гледам , му доаѓа памет на Анчелоти , па не ми се верува дека ќе ги пушти Балак или Деко или Оби , пред Малуда.

Сега гледам ова за Џо. Шансите да е точно се 90% , бидејќи од почетокот на сезонава не прати несреќа , па не гледам причина токму сега да престане. А јас не верувам , се додека не прочитам од посигурни извори.:wink:

Не гледав Челзи - Вила, ама вие го фалевте Деко, добро изиграл.

Очекувајте го во стартни 11 :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom