В
Вори
Гостин
ne mi se nerviraj davorce![]()
Кај виде нервозен бе,Тинки-Винки?
Или почна да бладаш,од вчерашниот гол на Какау?:pusk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne mi se nerviraj davorce![]()
Кај виде нервозен бе,Тинки-Винки?
Или почна да бладаш,од вчерашниот гол на Какау?:pusk:
Оти е Шмугло. Плејмејкер изиграва, а салам пас само до Лампард напре за шансата во второ, а не видов салам да прими една топка, сигурно, ко што се очекува од него.Незнам зошто толку плукате по Анелка иако гледано од поглед на навивач не изигра ништо но неговата поставеност и неговата улога во оваа формација и во овој меч не беа офанзивни него повеќе одбрамбени. Цело време беше блиску до Балак кој помагаше по десната линија да нема многу продори и да има помалце простор за игра и комбинирање на играчите на Интер. Е сега ваквата поставеност негова се одрази доста на Дрогба кој мораше сам да се " коња " со Лусио и Самуел или Маикон. Чим Анчелоти не го смени Анелка сигурно бил задоволен од неговото залагање и извршување на задачите на терен ( ако биле тие што мислам ). А влегување на Џо Кол сигурно немаше да смени многу.
Гледано овој резултат нималку не е лош за Челзи ги чека реванш пред нивна публика Интер сигурно ќе игра бункер и ќе си ја бара шансата преку некоја брза контра.
Него сакав да прашам до кога се повредени Есиен, Жирков и Деко ?
Колку години имаше Ди Мариа?
21..ако има олку,млад е и добар за тие години,ако не..
Иначе ја би на лето за Хамшик,звер е чоекот..
И уште нешто.
Со 1-0 идеме даље ние во 1/4 финале така?
Незнам дали се сложувате ама тој Анелка е дупе,незнам шо корист има Дрогба од него,треба да му се даде понапаѓачка улога,како партнер на Дрогба можда, а не вака како крило,нема ефект во играта. Иначе Малуда првпат игра како лев бек или?
Ја би за двата :Колку години имаше Ди Мариа?
21..ако има олку,млад е и добар за тие години,ако не..
Иначе ја би на лето за Хамшик,звер е чоекот..
И уште нешто.
Со 1-0 идеме даље ние во 1/4 финале така?
Date of birth 14 February 1988 (age 22)
Што ти реков вчера на мсн за Ди Мариа ??
Звер играч е,ке се снајде во Челзи ако дојде..
И Хамшик не го дирајте наш е![]()
Мурињо има изгубено на Стемфорд!