Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Носете се упиздаливиматерин копилина едни преплатени! На чело со Анчелоти. Абе шо ќе беше тоа да се протрчало, бар малку!
Жирков да ми е здрав и жив, посилно да го мавнеше овај главучов глуп.

:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

Со неколку реченици да го искоментирам досегашниов тек на играта..
Јури Боже сачувај Жирков,Паоло Боже Господе,помогни му Фереира,Саломон изгубен во преводот Калу и Џон гонисе у пичку матер Тери!
.....толку!

нека се симне мурињо од трибините да направи некоја тактика оти изгоревме

....заборавив уште нешто.
Дали Балак го учеле како да изведува корнери или пак некој друг преки,или бегал од часови кога се учело тоа?
Го допревме дното..очај,мизерија..
Неам никаков коментар повеќе..и не коментирам воопшто.

Bez navreda ,ali ovaj Pensil ziv go izede na Drogba,ne mu dade da mrdne........i Balack pod itno nadvor,zasho kaj sho go gledam odma son me fakja od sho e spor........

Мур ги коби од ложата...

добар е Дрогба да не се повреди нешто при скокот,

Ее да..
Овој Пентсил има комплекси од Дрогба гарант.
Или овој му ја има ебено жена му,или Дрогба го бушел коа играл против Гана..нема трето.

Да на Стемфорд Бриџ е. Барем му олеснува на душа ко ќе види дека има јаки шанси да не победи и со Интер. Абе ова е очај, отсекогаш сум била оптимист, до крајната минута, до крајниот свиреж не сум губела надеж, ама ова се е над мене...:kesa:

ај бе не очајувајте, 1-0 ништо не е, уште 47-8 минути има, дома со Фулам играте би требало да ја вртат... е колку по очајни тимови има сезонава од вас...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom