Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е шо ни дозволија барем во Јануари да купуваме (е сеа кој играч ќе се поврзе со нас како и обично ќе му се истопори цената за +30% али тоа е друго)
Очекувам да земеме некој добар и квалитетен напаѓач (со оглед на подвижност на крилата наши, немора да е некој ко Агуеро, мене Хулк од Порто ми е подобар, онака со Дидие "нежни момци" да рушат се пред себе:) )

Мило ми е и за Какута шо конечно ќе заигра, се надевам ќе ги оправда очекувањата кои ги има клубот од него.

Инаку како е атмосферата пред утрешниот натпревар:vozbud:
За жал јас неможам да дојдам во Ск (да набавев карта за концертот на Оливер Драгојевич ќе го искористев времето пред тоа и за фудбал но што е тука е...)
Вие Скопјани и факултетлии од други градови соберете се и направете атмосфера како шо доликува на навивачи на ваков тим! :helou::vozbud:

Abe ubavo bi bilo da se sobereme, no najverojatno ke sum vo Sportlife kladilnicata u Kisela Voda, ako i tamo nacekam slobodno stolce :) Jebi ga, sesija mi e sega.:toe:

Се надевам ќе ги тепате денес да плачат црвените

АЈДЕ СИНИ СТОЛЧЕТЕ ГИ!!!!!!!!!!! :smir:

направете ми кеиф најголем .... најмногу сакам да гледам утакмици кај шо губат манчестер!!! :tv:

Нека му е среќен роденденот на Џо, да го почастат момците со победа и да постигне гол (без разлика дали како стартер, или како замена)!

Нема да сум пред компјутер пред натпреварот. Очекувам фер и коректна игра од 2те страни со помалку грешки од судиите. Па нека победи подобриот. Со среќа!

Ајде момци уште само 1час и 45м:vozbud:
Да изиграме најдобро што знаеме и можеме (т.е. фудбалерите не ние навивачите:icon_lol: ) и да им покажеме кој е кој годинава во ПЛ.

Очекувам пожртвуваност од нашите момци, на чело со Тери,Лампс,Есиен и Дидие, поддржани од Балак,Малуда и Деко.
Чех годинава е во добра форма, се надевам така ќе продолжи и на денешниот натпревар.
Бане ми е стандардно добар, и од него очекувам да даде добар придонес денеска.
Ешли да им ја размрда десната страна и што повеќе (прецизни) центаршутеви да упати, а Дидие и Никола си ја знаат работата.
Карваљо е доста искусен, верувам дека и тој ќе биде на потребното ниво, се надевам ќе биде на потребното ниво.
:toe:

И нека влезе Џо Кол да ми го напраи меракот, барем со 1 голче :back:

Поздрав момци, среќно и успешно попладне :vozbud:

Со среќа после..нека победи подобриот.

Спортски поздрав! :helou:

Со срека и на двете екипи во денешниот натпревар,важно е да гледаме добар натпревар со погодоци(во мрежата на Чех...мала шала)

:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom