Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke ne imali vo sabota na nesto!!!

abe ke ja imat na nekoja tv aa ak ne na statelitska ili po net samo da ja gledame morat po mene ke e 3 0Ќе се снаоѓаме по интернет.....
Моја прогноза 5-0....:smir:
Зашто Жирков не игра лев бек?
Напаѓачката игра чисто зависеше од страничните бекови, кои всушност беа и класични крилни играчи. Со враќањето на Џо, но и со новите комбинации на средината на Анчелоти, таа зависност ја НЕМА! Дедото Белети десно, и не многу помладиот чичко Фереира (десњак) лево не се такви. Предвидливоста е се помала.
Е сега, не се знај за Просечко и Бане за утре, попладнево биле подложени на фитнес-тест, пошто се здобиле со мали удари во средата, а ПРЕВЕНЦИЈАТА од посериозни повреди е една од главните специјалности на Бруно Демикелис. Ешли, Босингва, Оби и Жирков се целосно аут.
Така.....
------------------------Чех-----------------------
----Иванович*----Алекс*----Тери----Фереира----
-----------------------Есиен*---------------------
------Балак*-----------------------Лампард*-----
-------------------------Џо*-----------------------
--------------Дрогба---------Шмуљо--------------
- Ако Бане не е спремен, оди Белети таму (иако ми е несигурно три пати во една недела да игра).
- Со оглед на противникот, го преферирам Алекс пред Карваљо, само ако е физички спремен.
- Средината....не исклучувам некои поместувања со Деко и(или) Малуда од почеток, без Есиен или Џо (Лампард не верувам да испадни, особено откако не играше некни). Балак знам дека е ненормално одлично подготвен за негови години, ама сепак не сум сигурен дали ќе е спремен по полни 180 минути во претхофниве недела дена.