Фан Клуб: Цементарница 55

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
Фцу како се викаш мозе те знам ја тренинрам у Цементара:kez:

Ne me znaes jas sum na tribina od 95 godina kako navivac.

dali na nekoj natprevar do sega vo vtora mak.liga nekogas ste se sobrale na stadion i ako moze da mi kazete kako se vika navijackata grupa?

Pa nia na sekoj natprevar sme vo skopje ne ima okolu 20 najverni navivaci na stadionot pod imeto cementos.Znaci sme grupa od pomladi i postari clenovi segogas VERNI, na stadionite.Denes prijatelski natprevar so metalrug zavrsi 0 1.Na ovoj natprevar dobija sansa igracitete od klupa, od dvata tima.

Apel do firmite vo kisle voda da go pomagnat klubot.Ako treba nie kako navivacka grupa ke napravime komisija za spas na klubot ke odume po firmite, i mislam deka podobro ke go vodime klubot od segasnata struktura koja sedi so skrsteni race.Pa vo kislela voda ima 3500 firmi, inaku jas licno rabotev na ovaa problematika vo opstina kisela voda.Pa espot kazuva 3500 po 10 evra mesecno 35000 evra, ili na godisno nivo oklu 400 000 evra suma so koja moze slobodno da se borime za sampionska titula vo prvata liga.Ako ima zaenterisrani clenovi da pokreneme vakva inicijativa slobodno neka pisat na forumov, pa jas posle ke im dadam dopolnitelno informacii kako ke stapime vo kontakt.Inicijativata ke se vika ODBOR ZA SPAS NA FK CEMENTARNICA vo koj moze da se vklucat site sportski dusi od nasata naselba kisela voda.Ovaa inicijativa mor da ja isterame vo zimskiot preodenrok za da moze vo proletniot delda atakuvame kon prvata liga.Koga ke se sobereme dovolno luge ke pojdeme vo kancelarijata na nasiot klub da razgovarame so rakovostvoto kako da postapime kon primena na ovaa inicijativa ppovelete da se prijavite na ovaa strana , koj saka d ucestvuva vo ovaa rabota.

Teшко дека овој апел кој го бараш ќе стигне подалеку од фан клуб форумов.
А и тешко дека во ова време на некого му дошло да ја спасува Цементарница 55.

Фцу не е препорачливо да гледаш филмови од научна фантастика бидејки многу нереални работи пишуваш

Koj si pa ti da kazuvas sto e realno, a sto ne.Gledaj si ja rabotata vo tvojot klub, i ne provociraj na drugi fan kluvovi, znam deka si dusman na nasiot tim.

Od nion stigna poraka deka mora ffm da go resi problemot so dolgot sto go go ima vardar kon nas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom