Фан Клуб: Бразил

• Креатор на темата Креатор на темата Red
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу секс. Шо ќејф ми се прае едно чудо ич не ги сакам аргетинциве :toe:

Aјде петарда и да плаче Марадона на крај

За петарда ќе почекаме уште некоја утакмица :)

ЦЦЦ, Аргентина мизерија!! Епа нема светско со Хајнце, Домингез, Отаменди, Андујар, 50 годишниот Верон и Датоло кој иако постигна фантастичен гол осве шут нема ни ф од фудбал. После ова редно е Марадона да си поднесе оставка.

ЦЦЦ, Аргентина мизерија!! Епа нема светско со Хајнце, Домингез, Отаменди, Андујар, 50 годишниот Верон и Датоло кој иако постигна фантастичен гол осве шут нема ни ф од фудбал. После ова редно е Марадона да си поднесе оставка.

Ај тоа него и без Агуеро, Рикелме, па и Игуаин ке го спомнем. Али најголемата грешка на Марадона е поставувањето на Маскерано за капитен, покрај еден Занети кој е господ тамо и може ластици да им мава на свите

Ништо друго освен: Честитки :smir:
Слушам многу лоши коментари за Аргентина , нивниот состав и игра....паа значи сумирано заслужено сте победиле ... Браво :helou:

Мака ми е што не ја уплатив сингл во кладилницата ме предомислија другите прашав овде на форумов и некој од другарите и сите ме советуваа да не ја играм 2ка или доколку ја играм да ја играм 1 и се предомислив :uvo::uvo::uvo:
Аргентинците беа катастрова:)

Честитки за Бразилците
Најјаки се
Ајде сега сите што се од Аргентина да си плачат.
Особено оној Меси уф колку го мрзам.

Честитки за победата, Аргентина од толку искусни играчи ги довеле во тимот Отаменди, Андујар, четириесет годишниот Верон и со тој тим неможе да се победи екипа како што е Бразил им го дотеравте умчето браво.:smir:

Честито победа, Аргентина се полоши и од нас во одбрана, сепак додека не го сменат тренерот не очекувам добри резултати од Аргентинците.

Back
На врв Bottom