- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј еј, седи не се заебавај![]()
Pretsedatelot od Shakthar moze i Dortmund i Liverpool zaedno da gi kupiНе знам со него што е проблемот и вие го барате ама засега нејасна е ситуацијата. Па и да не дојде ќе се најде некој друг, дефинитивно максимумот е 23ЕУР поќе не би дал за него.
Pretsedatelot od Shakthar moze i Dortmund i Liverpool zaedno da gi kupi,taka da edinstven uslov da se kupi igracov e da im zdokurci.Samo toa ne veruvam,bidejki dosta kvaliteten e..
![]()
Pretsedatelot od Shakthar moze i Dortmund i Liverpool zaedno da gi kupi,taka da edinstven uslov da se kupi igracov e da im zdokurci.Samo toa ne veruvam,bidejki dosta kvaliteten e..
![]()
Ovie imaat procent od igracov,ili od klubot?Ама тука е проблемот што не е само претседателот на Shakthar има и други кои чекаат на овој трансфер...
![]()
Баерн и Дортмунд ги гледам пак најгоре, после тоа сигурно Шалке иде ама ризик им е Келер како тренер, не го гледам како врвен а и да не победи Шалке 3 кола по ред ќе има пак нервози таму, познати се по тоа. Леверкузен поред мене досега е ослабен за разлика од лани и тешко ќе им биде пак да станат трети.Ovie imaat procent od igracov,ili od klubot?
Ako imaat procent od igracot,da ne mislele duman vrtat.
Igorcemk
Baern go kupi Robben pri kraj na transfer rokot + se povreduvase konstantno.Rizik jak ama se isplatese.
Za Ribery toa vreme 25 milioni bese skoro pa senzacija.Go zedoa pred dolgi 6 godini,sega sme 2013.Nesporedlivo e toa.
Dortmund ke zema dokazani igraci,Schalke se prenasoci kon talentite a Leverkusen slabo za sega.Ke igraat LS,sto cekaat uste.
Se pojacuva bundesot,koj ke doceka.Interesna sezona ne ocekuva.![]()
Го заборајвSokratis Papastathopoulos. Шта речи?
Edit: Ќе треба цел круг околу бројка да се направи за ова презиме.![]()
Баерн и Дортмунд ги гледам пак најгоре, после тоа сигурно Шалке иде ама ризик им е Келер како тренер, не го гледам како врвен а и да не победи Шалке 3 кола по ред ќе има пак нервози таму, познати се по тоа. Леверкузен поред мене досега е ослабен за разлика од лани и тешко ќе им биде пак да станат трети.
Сликава е повеќе заебанција само првитe 4-ца имаат процент, претседателот на Ерменската фудбалска асоцијација, Руски нафташ, Украински мултимилионер и сопственикот на Shakthar...Ovie imaat procent od igracov,ili od klubot?
Ako imaat procent od igracot,da ne mislele duman vrtat.![]()
Рано е да, мој први четири се Баерн, Дортмунд, Шалке и Леверкузен. После нив све е можно, Волфсбург, Штутгарт, Гладбах... ќе видимеRano e da se kaze,no na kogo tipuvas za 4-to mesto?
Jas na Stuttgart.
Inaku Sokratis mislam deka mu pisuva na dresot.![]()
Игорче ама и вашите ја тенчат. Сити плати за Фернандињо 35 мил.евра, а вие за 23 мил.евра сакате подобриот играч на Шахтјор да им го земете. Е нема така. И Мартинез не вредеше 40 мил.евра ама немааа избор нашите веќе и платија. Напумпани се цените веќе денешно време и ако сакаш квалитет плати па клати.